Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom (weer) in balans door bewegen
  Rate this post

  Jij weet het zeker: in het volgende jaar ga je écht meer bewegen en fitter worden. Soms kun je er als een berg tegenop zien om je naar een drukke sportschool te gaan en zelf aan de slag te gaan met allerlei ingewikkelde apparaten. Om je voornemens nu echt eens te bereiken,  is het belangijk om jezelf de juiste hulp ondersteuning hierbij te gunnen.

  Wanneer je last hebt van een blessure of andere lichamelijke klachten, kan bewegen snel pijnlijk worden. Toch is het mogelijk om dan te bewegen en fitter te worden, namelijk met de bewegingsbank. Op het ritme van de bewegende bank voer je allerlei oefeningen uit, gericht op het systematisch trainen van alle grote spiergroepen. Je bepaalt zelf of je intensief of rustig traint. Raak je even uitgeput, dan kun je even rust nemen en de bewegingsbank het werk laten doen. Op die manier bepaal je zelf hoe je beweegt en ga je nooit je pijngrens over. Train je regelmatig, bijvoorbeeld twee keer in de week een uurtje, dan zul je merken dat je al snel fitter en soepeler wordt.

  De juiste balans?
  Een goede gezondheid staat gelijk aan de juiste balans tussen lichaam en geest. Is je geest uit balans, dan raakt je lichaam ook balans, en andersom. De juiste combinatie van gezond eten en goede voeding kan helpen om deze balans te bereiken. Beweging gaat altijd samen met een gezond voedingspatroon: ze zorgen ervoor dat je gezond en fit wordt én blijft. Soms is het lastig om zelf te bepalen welk voedingspatroon nou ‘gezond’ is, en hoe vaak je moet bewegen en welke oefeningen je het beste kan uitvoeren. Zeker als je last hebt van lichamelijke of geestelijke klachten. Bij Balans2you kun je terecht voor al je vragen rondom deze thema’s.

  Balans2you
  Voel jij je niet prettig in de sportschool omdat het er ­bijvoorbeeld te groot, onpersoonlijk of te druk is?  Maar zou je graag wel heel graag hulp willen bij bewegen en het aanleren van een verantwoord eetpatroon?  Dan ben je bij Balans2you op de goede plek! In de kleinschalige beweegstudio van Balans2you kun je niet alleen gebruikmaken van de bewegingsbank, maar ook van de trilplaat, de Vacushaper en cardio- en krachtapparatuur. Je kunt trainen in kleine groepjes, met een individueel programma. Op deze manier werk jij op een ontspannen, overzichtelijke manier aan je conditie en aan je kracht. Ook met een chronische ziekte als reuma of MS, of als je overgewicht hebt, kun je er terecht. En na je work-out kun je tot optimale ontspanning komen met de aanwezige Vibrosaun, een apparaat dat warmte en massage combineert. Waar wacht je nog op? Kies voor de hulp en ondersteuning en vindt de juiste balans, zodat je weer goed kan functioneren!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply