Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kom (weer) in beweging!

  Je bent lekker aan het klussen, aan het werk in de tuin of druk in het huishouden en opeens schiet het in je rug. Je kunt geen kant meer op. Zoiets komt natuurlijk altijd ongelegen en je wilt dan ook zo snel mogelijk weer normaal kunnen bewegen.

  In zo’n geval kan de manueel therapeut je helpen. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding aanvullend een opleiding manuele therapie heeft gevolgd. Hij heeft daardoor extra kennis van de bewegingsmogelijkheden van je lichaam opgedaan. Met name van de gewrichten en de wervelkolom. Hij zal aan de ene kan het functioneren van je gewrichten beter willen laten functioneren en aan de andere kan richt hij zich op het verbeteren van je houding en je bewegingen. Het effect van zijn behandeling is vaak direct merkbaar. Je kunt makkelijker bewegen en je gewrichten functioneren beter.

  En dat is beslist een uitkomst als het kort daarvoor in je rug is geschoten en je je amper nog kunt bewegen. ‘Het is onze missie om mensen weer ‘in beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord’, vertelt Dennis Hofstra gepassioneerd. ‘We proberen onze cliënten bewust te maken van hun gezondheid, houding, gedrag en gedachten. Onze gespecialiseerde therapeuten werken dan ook altijd samen met de cliënt om dit proces te bewerkstelligen en belemmeringen op te heffen. Onze slogan is dan ook niet voor niets
  ‘Samenwerken aan een gezond herstel’.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply