Rate this post
 • Kom weer in je eigen kracht!
  Rate this post

  In mijn praktijk begeleid ik mensen met verschillende klachten, waaronder problemen met hun hoogsensitiviteit.

  HSP is een aangeboren eigenschap. Tegenwoordig is er steeds meer bekend rondom hoogsensitiviteit, maar vroeger wist men niet eens van het bestaan af. Er is hierdoor vaak op een minder prettige manier gereageerd op de gevoeligheid van het kind door ouders of leraren op school. Dit voelde toen als een afwijzing. De meeste hoogsensitieve mensen hebben hier een negatief zelfbeeld aan overgehouden en een splitsing in gevoel en verstand. Het hoofd kreeg hierdoor alle ruimte om allerlei negatieve gedachten te produceren en dit duurt voort tot heden. Het vele malen en het continu openstaan voor alle prikkels kost gigantisch veel energie en leidt uiteindelijk tot vermoeidheidsklachten. In de training leer ik mensen weer in harmonie te komen met hun gevoel en hun verstand. De controle komt weer bij het gevoel te liggen, waardoor het hoofd tot rust kan komen.
  Ook gaan we alle oude overtuigingen opzoeken en omzetten in zelfvertrouwen en kracht. Ik ga werken met het innerlijke kind. Uiteindelijk leert men om weer in zijn eigen kracht te komen; om geaard te zijn.
  Via mijn website kun je een HSP-test doen. Dit geeft inzicht of je hoogsensitief bent, hier wel of geen problemen door ondervindt of niet hoogsensitief bent. Wil je meer informatie, dan kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij een aanvullende verzekering wordt de training veelal gedeeltelijk vergoed. Kijk voor meer informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply