Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom weer in je kracht met yoga
  Rate this post

  Kom weer in je kracht van jouw leven, tijdens én na de behandeling van kanker. Restorative Yoga is een speciale vorm van yoga, ontwikkeld voor (ex-)kankerpatiënten, en biedt ondersteuning in het herstel- en verwerkingsproces, zowel tijdens als na de medische behandeling.

  Tijdens restorative yoga gaan we weer op zoek naar de kracht van het lichaam, daar waar het gaat om wat er wel kan in plaats van wat misschien niet meer mogelijk is.
  Wat houdt Restorative yoga in? Eenvoudige oefeningen versterken jouw basiskracht.  Je leert stap voor stap het lichaam opnieuw te kennen en ook weer te vertrouwen. De les duurt 75 minuten en wordt aangepast aan de persoonlijke behoeften en mogelijkheden. Restorative yoga bestaat uit een combinatie van fysieke begeleiding in de vorm van yogahoudingen en psychologische begeleiding (vergroten van het zelfvertrouwen en beter leren omgaan met veranderingen na de kanker) en biedt een persoonlijke benadering bij alle vormen van kanker.
  Restorative Yoga tijdens / na kanker wordt zowel 1 op 1 gegeven als in kleine groepen (4 of 5 personen). Wat kan het voor jou betekenen?

  – Brengt ontspanning en vermindert stress
  – Stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam
  – Ondersteunt bij een operatieve ingreep, bestraling, chemokuren en/of hormoontherapie
  – Versterkt de innerlijke kracht en het immuunsysteem
  – Inspireert, motiveert en geeft zelfvertrouwen
  – Verbetert de concentratie, de ademhaling, het slaap-, eet- en leefritme

  Kom opnieuw leren vertrouwen op jouw lichaam bij Mental Vitality!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply