Rate this post
 • Komende zomer gladde benen!
  Rate this post

  Je bent blij met jouw hoofdhaar. Op andere delen van je lichaam zou je de haargroei liever kwijt dan rijk zijn. Je bent klaar met het drama dat ontharen heet. Kan dat nu echt niet anders?

  Ja, dat kan anders! Je hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan ontharen, scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode dan ook. Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing.

  Blijvend mooi resultaat
  De Soprano-laser zorgt ervoor dat je jezelf niet meer bezig hoeft te houden met ontharing. De laser verwijdert op een pijnloze manier de haren, met blijvend resultaat. Het mooie van deze laser is dat die geschikt is voor ieder huidtype en elk haartype, dus zowel lichte als donkere haren. Heb je last van fijne haartjes die steeds maar terugkeren? Bij Change Laserclinic staat ook de GentleLASE pro, een van de krachtigste lasers ter wereld. Deze laser zorgt ervoor dat zelfs de dunste haartjes niet meer zullen terugkeren. De lasers vullen elkaar perfect aan, en daarom hebben we een uniek behandelplan waarbij beide lasers gebruikt worden. Al gelijk na de eerste behandeling boek je een blijvend en mooi resultaat! Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een paar behandelingen helemaal haarvrij zijn.

  Betaalbaar
  Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar. Bovendien kunnen de behandelingen ook in de zomermaanden uitgevoerd worden, dankzij het unieke behandelprotocol van Change Laserclinic. Maar het is natuurlijk slimmer om nu al te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je komende zomer helemaal haarvrij!

  Met laser zijn verschillende huidproblemen aan te pakken:
  – pigment (waaronder pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma)
  – overbeharing (van het gezicht en lichaam)
  – roodheden (waaronder spider naevus, couperose, rosacea en beenvaten)
  – huidveroudering
  – acne(littekens)
  – littekens
  – schimmelnagels

  Maak iemand blij met een Giftcard
  Zoek je een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor Moederdag? Verras dan iemand met de Giftcard van Change Laserclinic. Dit is een exclusieve cadeaubon waarmee de gelukkige recht heeft op een van de laserbehandelingen. Je geeft dus eigenlijk een gezichtsbehandeling of een behandeling voor definitief ontharen cadeau!
  De Giftcard van Change Laserclinic is geldig tot een jaar na de uitgiftedatum. Je bepaalt zelf het bedrag dat je cadeau doet. Je kunt de kaart via het online formulier direct bestellen.

  Over Change Laserclinic
  Change Laserclinic is aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Een kliniek of salon kan alleen aangesloten zijn bij NVH als er gewerkt wordt met huidtherapeuten. Een NVH-geregistreerde kliniek staat voor kwaliteit en kunde. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering. Wil je in aanmerking komen voor vergoeding, of weet je niet precies hoe dat werkt? Change Laserclinic helpt je graag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply