Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Komt jouw kind niet uit zijn woorden?
  Rate this post

  Merk je dat jouw kind moeite heeft met het vertellen van verhalen, zoals over wat hij beleefd heeft? En heeft je kind ook te maken met autisme of AD(H)D, waarbij hij gefrustreerd en boos kan worden? Logopedie kan je kind helpen om beter uit zijn woorden te komen en om zich beter te voelen.

  Met een nieuwe therapievorm, de Narratieve Taal-Teken-Therapie®, leert je kind te vertellen over wat hij allemaal heeft beleefd, terwijl hij zijn verhaal tekent op papier. Hij wordt hierbij geholpen door jou als ouder en door de taaltherapeut binnen de logopediepraktijk. De therapie zit zó in elkaar, dat beelden en geluiden (namelijk gesproken taal) aan elkaar gekoppeld worden, wat een weerslag heeft in het brein van je kind. Als ouder word je gecoacht bij deze methode, zodat je er thuis ook mee aan de slag kunt. Door de therapie leert je kind niet alleen beter te communiceren, maar krijg je als ouder ook een beter contact met je kind!

  Jumelet Logopedie biedt hulp bij tal van logopedische stoornissen. Doordat de medewerkers dagelijks werken met mensen met een logopedisch probleem, weten ze dat de kwaliteit van leven in hoge mate bepaald wordt door de mogelijkheid van communiceren. Wanneer er een stoornis is in zo’n alledaagse bezigheid, zoals spreken, ademen of horen, dan kan dit zowel voor kinderen die in ontwikkeling zijn als voor volwassenen, in meer of mindere mate ingrijpend en bepalend zijn. De logopedisten bieden je graag hulp op maat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply