Rate this post
 • Kookspullen waar je blij van wordt
  Rate this post

  De Leuke Keuken is een culinaire kook- en cadeauwinkel en bevindt zich in het oude centrum van Edam in een mooi monumentaal pand op de hoek van de Kleine Kerkstraat en de Prinsenstraat. De huidige eigenaar Alfons van Klink heeft de winkel op 1 januari 2015 overgenomen van Esther Lapère, die de zaak 10 jaar heeft gerund.

  In de winkel vind je heel veel benodigdheden voor het koken en van alles wat met eten en tafelen te maken heeft, zoals een uitgebreid assortiment pannen van Le Creuset (en later dit jaar ook kwaliteitspannen van DeMeyere en Staub) en verscheidene keukenmachines van Magimix en KitchenAid. Ook vind je er peper- en zoutmolens van Peugeot, wit serviesgoed van ASA en een brede selectie van kookboeken, met daarbij heel veel kookboeken voor vegetariërs en veel boeken met recepten uit allerlei landen. Alfons tapt olie uit Italië en binnenkort ook uit Spanje en Portugal. Later dit jaar breidt hij het aanbod ‘food’ uit met kruiden, specerijen en koffie en thee.

  Ook kunnen klanten hun kennis vergroten door allerlei demonstraties die in de winkel gehouden gaan worden, zoals demonstraties ijs maken, bonbons maken en pasta maken.
  Verder komt elk halfjaar, in mei en december, een messenslijper langs in de winkel, zodat belangstellenden hun messen kunnen laten slijpen.

  De Leuke Keuken: een prachtige winkel met een geweldig assortiment keukenbenodigdheden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply