Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kort maar krachtig!

  Je hebt het druk genoeg met je werk, je sociale leven en je hobby’s. Dan heb je eigenlijk geen tijd of zin om uitgebreid te sporten om te werken aan je conditie en kracht. Maar je weet ook dat bewegen goed voor je is. Toch kun je met maar 20 minuten per week supereffectief bewegen, waardoor je zowel lichamelijk als mentaal sterker wordt. Ongelooflijk? Het kan écht!

  fit20 is een innovatieve en unieke trainingsmethode. ­Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. ­Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen, en je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

  Iedereen die een fit20-oefening doet, voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief. Bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je een op een met een personal trainer en op topapparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind.

  Heel gewoon
  De fit20-methode is verankerd in onderzoek en praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkels nodig hebben om sterker te worden. Daar is een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig en voldoende weerstand. De weerstand is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen. De fit20-training is dus intensiever dan je gewend bent, maar de duur is een heel stuk korter. Na een sterke prikkel worden de spieren tijdens de rustperiode sterker.
  De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel is een keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk en gezin te besteden!

  Ook voor bedrijven
  fit20 helpt niet alleen particulieren, maar ook bedrijfsabonnementen zijn mogelijk als hulpmiddel voor verzuimreductie en productiviteit. Als je het individu centraal stelt, merk je dat mensen vaak echt wel willen en na twintig weken vitaler, energieker, en ook collegialer zijn. fit20 maakt sporten op de werkvloer mogelijk en kan gemakkelijk even tussen alle afspraken door of in de pauze.

  Maak een afspraak voor een gratis kennismakings­training! Dat kan telefonisch of via de website.
  Op ­www.fit20almelo.nl vind je meer informatie en lees je authentieke klantverhalen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply