Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kraamtijd persoonlijk en verzorgd
  Rate this post

  Je bent zwanger en verheugt je op deze nieuwe periode in je leven. Uiteraard bereid jij je goed voor en shop je naar hartelust spulletjes voor de baby. Ook verdiep je je in de aankomende kraamperiode en wil je graag een kraamverzorgende die bij jullie gezin past.

  Bij Happy Days Kraamzorg staan persoonlijk contact en flexibiliteit voorop. Eigenaar Wendy Stolk is enthousiast over haar werk: ‘We zetten ons met ons team optimaal in om jullie een prettige en ontspannen kraamperiode te bezorgen. Het is prettig om in de kraamtijd altijd terecht te kunnen bij je kraamverzorgende voor vragen, een luisterend oor of het wegnemen van onzekerheid als nieuwe moeder. We maken daarbij ook gebruik van social media. Niet snel is iets ons te veel moeite en we komen zoveel mogelijk tegemoet aan de wensen en behoeften van het kraamgezin. We leggen de kraamvrouw graag in de watten met lekkere ontbijtjes en mooie fruitbordjes en doen met liefde leuke dingen met de andere kinderen in het gezin: cupcakes bakken, knutselen of naar de kinderboerderij.’

  Afwisselend en dankbaar
  ‘Al vanaf het intakegesprek heb ik contact met de komende ouders. Een gezin heeft de hele kraamweek dezelfde kraamverzorgende. Dit geeft rust en voelt vertrouwd voor het hele gezin. Iedere dag als kraamverzorgende is anders. De ene dag sta je ’s ochtends bij een gezin op de stoep en verzorg je moeder en baby, heb je huishoudelijke taken en vermaak je je met de andere kinderen. De andere dag ben je ’s avonds laat in het ziekenhuis aanwezig om een bevalling te begeleiden. Dit is afwisselend én dankbaar, want je mag meedraaien in de intimiteit van een gezin en ze helpen om van de kraamtijd een onvergetelijke ervaring te maken. Dit maakt mijn werk zo mooi’, aldus Wendy.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply