Rate this post
 • Kraamzorg op maat voor jou
  Rate this post

  Kraamzorg Puck & Co. is een jong, kleinschalig en deskundig kraambureau, waar persoonlijke aandacht en zorg ­vooropstaan.

  We hebben jarenlang samengewerkt met een groot kraambureau, maar wilden graag persoonlijkere aandacht en zorg bieden. Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken om een eigen kraambureau te starten. We vullen elkaar goed aan en hechten veel waarde aan de persoonlijke wensen van de cliënt. Ons werkgebied is voornamelijk Den Haag, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Leidschendam. Wij smeren niet alleen maar beschuitjes! Gelukkig niet: ons werk is zoveel leuker. Een mooier beroep kunnen wij niet bedenken. We helpen bij de verzorging van moeder en baby, adviseren bij (borst)voeding, geven voorlichting, ­houden de gezondheid in de gaten, ­signaleren complicaties en overleggen met de verloskundige. Daarnaast verrichten wij lichte huis­houdelijke werkzaamheden.
  Kraamzorg Puck & Co. doet er alles aan om voor jou, jouw kindje en jouw gezin de kraamtijd tot een mooie periode te maken.
  Kraamzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Gemiddeld ontvangt een moeder 49 uur kraamzorg over 8 dagen (afhankelijk van de persoonlijke situatie).Heb je vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply