Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kraamzorg op maat in het Westland
  Rate this post

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Dit is een bijzondere tijd in je leven, waarin er van alles op je afkomt en er veel te regelen is. Na de bevalling moet je vaak wennen aan het nieuwe moederschap en heb je geregeld onzekerheden en vragen.

  Om optimaal te kunnen genieten van de kraamtijd, is een professionele kraamverzorgster zeer welkom. Bij Kraamzorg B-Lief werken betrokken en ervaren Westlandse kraamverzorgsters die met alle liefde jou en de baby verzorgen, advies en hulp geven bij de (borst-)voeding, basishuishoudelijke taken verrichten en leuke dingen doen met de eventuele andere kinderen. Ivonne Bouthoorn: ‘Al tijdens de zwangerschap kom ik of een collega thuis langs voor het intakegesprek. We bespreken jullie wensen en behoeften en geven informatie over de babyuitzet, de spullen die je nodig hebt voor een thuis- of een ziekenhuisbevalling, en we bespreken de ARBO-richtlijnen voor kraamzorg. Bij ons krijg je gedurende de hele kraamperiode dezelfde kraamverzorgster. Dit ervaren de meeste mensen als vertrouwd en overzichtelijk. Het is ons doel om van jullie kraamperiode een onvergetelijke tijd te maken. En na afloop van de kraamtijd kunnen jullie de verzorging van jullie kindje vol vertrouwen voortzetten.’

  Samenwerking met verloskundigen
  Kraamzorg B-Lief werkt nauw samen met de verloskundigen in het Westland, met name Verloskundigenpraktijk VIVE la Vie, waar Ivonne zelf ruim 15 jaar als verloskundige heeft gewerkt. Door de korte lijnen tussen de verloskundigen en Kraamzorg B-Lief wordt de zorg nog meer geoptimaliseerd. De kraamverzorgsters en de verloskundigen werken volgens een beleid en zijn goed op elkaar ingespeeld, wat de beste kraamzorg oplevert.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply