Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kraamzorg op maat
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Om je nieuwe toekomst als moeder zo goed mogelijk tegemoet te gaan, kun je rekenen op de deskundige begeleiding van Welkom Kraamzorg.Welkom Kraamzorg, tot aan januari 2015 bekend onder de naam Vivent, biedt al meer dan 100 jaar begeleiding tijdens de zwangerschap en kraamzorg. In al die jaren hebben vrouwen gekozen voor de jarenlange ervaring, de professionaliteit en de betrouwbaarheid van de instelling. Ga ook goed voorbereid de bevalling in!

  Persoonlijke zorg
  Welkom vindt het belangrijk dat je als aanstaande moeder één aanspreekpunt hebt. Daarom heb je altijd te maken met dezelfde, vertrouwde kraamverzorgende, die je door de hele kraamperiode heen begeleidt. Je krijgt bovendien zorg die op jou persoonlijk is afgestemd. Daarvoor werkt Welkom met een ‘Wensenkaart’, waarin je jouw wensen kunt aangeven. De begeleiding is er niet alleen voor jouzelf, maar ook voor de overige gezinsleden. Na de bevalling is er een overdracht naar het consultatiebureau. Er is een goede samenwerking met verloskundigen en de ziekenhuizen.

  Cursussen
  Welkom Kraamzorg kan, als je daar behoefte aan hebt, ook cursussen verzorgen, zoals zwangerschapsyoga of een cursus rond het geven van borstvoeding. Maar je kunt ook bij Welkom terecht voor informatieavonden, waarin je van alles te weten komt over het krijgen van een kind.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply