Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Kracht geeft macht!

    Als jij in je eigen kracht staat, dan geeft dat jou de macht om te doen wat jij wilt. Het geeft je de energie om te werken aan je dromen, je gezin, je werk. Het lijkt zo ­eenvoudig maar helaas staan veel mensen niet in hun kracht.
    Jouw lichaam bepaalt voor een groot gedeelte of je wel of niet in je kracht staat. Gezondheid en kracht komen vanuit je binnenste en dit ­begint bij je darmen. Dit orgaan is, net als je hart, de motor van je lichaam. Krijgen je darmen de goede voedingstoffen binnen, dan kunnen ze hun werk goed doen. Eet je te veel suikers en/of vetten, dan gaat de motor sputteren en loopt het niet meer zo lekker. Het gevolg is dat je lichaam zich onprettig gaat voelen en uit ­balans raakt. Daarom is gezonde, pure voeding zo belangrijk. Dat geeft je de kracht om je ­dromen waar te maken.

    Mijn naam is Stacha van de Wiel en ik weet uit ervaring hoe belangrijk voeding is om in mijn kracht te staan. Ook jou kan ik helpen om weer in je kracht te komen. Ik ben aangesloten bij het ‘Gewoon eten dieet’ en vandaaruit kijken we samen naar gewone gezonde voeding om in balans te komen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply