Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kracht vanuit kwetsbaarheid
  Rate this post

  Voelen in je lijf. Hoe sta je erbij? Waar ben je gespannen en waar ontspannen? In het ritme van je ademhaling beginnen te bewegen, vloeiende bewegingen die steeds energieker worden. Steeds meer in je lijf en in contact met jezelf en vandaar uit de uitnodiging om speels in contact te komen met de ander. De energie stroomt, blokkades overwinnen en dan weer rust, in stilte bij jezelf, voelen wat er is.

  Dans is een ideaal en heerlijk middel om in contact te komen met jezelf, om in het hier en nu te zijn en om jezelf te uiten. Het maakt dat je hoofd het niet alleen allemaal kan bedenken, maar dat je het ook gaat voelen en de beleving verankert in je lijf. Het lichaam kan vaak meer vertellen dan woorden duidelijk kunnen maken. Spelenderwijs kun je je wensen en behoeften onderzoeken in beweging, gevoel, beeld en geluid. Dans maakt je bewuster van je lichaam en de mogelijkheden om je te kunnen uitdrukken. Thema’s kun je spelenderwijs onderzoeken in dans en het geleerde meenemen in het dagelijks leven vanuit de visie dat lichaam en geest één geheel zijn. In dans kun je zowel je kwetsbaarheid als je kracht onderzoeken.

  Stappen zetten
  Weet jij eigenlijk al hoe sterk en krachtig jij bent? Kun jij je eigen kwetsbaarheid omarmen en daar je kwaliteiten uit putten? Hoor jij regelmatig dat je een sterke en krachtige persoon bent, maar voel je dat zelf nog niet helemaal zo? Ben je op een punt in je leven aanbeland, waarin het nu echt de hoogste tijd wordt om heel dicht bij jezelf te blijven en je eigen pad te bewandelen? Heb je een rugzak op vol met uitdagingen en wil je stappen zetten en jezelf ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Zou je graag stappen willen zetten om echt voor jezelf te kiezen, maar is er iets wat je nog tegenhoudt?
  Wat heb jij nodig om volledig in je kracht te gaan staan en te ervaren dat je sterk bent? Wie zijn voor jou rolmodellen, die in al hun kwetsbaarheid en authenticiteit een enorme kracht uitstralen? Sta je open en kun je goed naar jezelf kijken, maar heb je een zetje nodig om je eigen vermogens, kwaliteiten en passies in de wereld te gaan zetten?

  Inspireren
  Ik nodig je uit om in beweging te komen en vandaaruit de transfer naar je dagelijks leven te maken. Ik beweeg graag een stukje op jouw pad mee om je te inspireren en je mogelijkheden naar boven te halen, zodat je vervolgens zelf kunt gaan stralen.

  ExpressieCoaching is er voor sterke mensen, die zelf nog niet weten hoe sterk ze eigenlijk zijn. Uit het hoofd, in het lijf! Soms hoeft het niet zo ingewikkeld te zijn…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply