Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krachtig & stijlvol
  Rate this post

  Dit najaar is het een van de modetrends: van top tot teen in dezelfde kleur en stof. En soms ook nog bijpassende schoenen. Vorig jaar was dit ook al een trend,
  maar dan vooral voor de kleur zwart.
  Dit jaar gaat het voor alle kleuren op.
  Ook voor denim!

  Ik krijg bij een trend al deze dan snel de
  vraag ‘wordt mijn outfit dan niet erg saai?’.
  Juist een outfit  met dezelfde kleur en stof kan heel krachtig zijn en superstijlvol overkomen. De trend varieert bijvoorbeeld van nette broeken met aansluitende tops en sportieve spijkerbroeken gecombineerd met spijker­jassen tot kleding die bestaat uit één stuk. Maak je ‘pak’ compleet met leuke, trendy instappers en een bijpassende sjaal. En hoe leuk is het om een nieuwe een modetrend uit te proberen?

  Ook door nieuwe modetrends toe te passen op jouw kleedstijl, kun je erachter komen wat het beste bij jou past. Je wil uiteindelijk het beste van jezelf laten zien. Ik help je graag bij deze zelfontwikkeling door gaten in jouw kennis en vaardigheden op te vullen. Allereerst gaan we uitzoeken naar wat jou nu tot jou maakt, zodat je kunt uitstralen wie je werkelijk bent. Wat is jouw kern? Waar liggen jouw passie en kwaliteiten, zodat we die kunnen vertalen naar jouw uitstraling? Ik werk eerst aan identiteit, en dan pas aan imago, en laat je zien dat je kleedstijl een onderdeel is van wie je bent!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply