Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg de aandacht die jij verdient
  Rate this post

  Heb je er wel eens bij stil gestaan hoe weinig tijd je echt aan jezelf besteedt? Bedenk dan eens hoe het voor je zou zijn om eens echt tijd voor jezelf te maken. Hoe zou je je voelen? Wat zou je daarna voor een energie hebben en welke deuren gaan er voor je open als je echt eens tot rust komt? Zeker in deze vluchtige, digitale tijd, waar echte aandacht een schaars goed wordt.

  Zo kun je in ons centrum een behandeling boeken bij een van onze specialisten, om niet alleen nog mooier te worden, maar ook om echt aandacht te krijgen die jij verdient.

  Aandacht voor voeten
  Sandra van der Zee-Schaap is sinds 2000 gecertificeerd voetreflexzonetherapeut en sinds 2006 medisch pedicure. Haar enthousiasme en gedrevenheid maken haar tot een echte vakvrouw, waarbij er vanuit verschilde oogpunten aandacht is voor voeten: zowel cosmetisch als medisch. Op dit moment is zij zich aan het bijscholen voor sportpedicure.
  Onlangs heeft zij Centrum Eemnes geopend, met als doel meerdere disciplines samen te brengen om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kun je zelf samenstellen wat je wilt doen binnen dit centrum, bij een of meerdere disciplines.

  Lichaam en geest in balans
  Diana de Beer is initiatiefneemster van Ayurveda Beauty & Wellness. In 2003 kwam zij voor het eerst met Ayurveda in aanraking. Ayurveda, dat ‘kennis van het leven’ betekent, is een 5000 jaar oude holistische filosofie uit India. Enthousiast en geraakt door de wijsheid en kennis die Ayurveda heeft, volgde Diana meerdere opleidingen tot Ayurvedisch massage- en beautytherapeut. Zij werkte een aantal jaren in een Ayurvedisch centrum te Amsterdam en Utrecht. In 2013 is zij voor zichzelf begonnen in Laren en zij heeft zich recent aangesloten bij Centrum Eemnes. Met veel plezier en aandacht geeft zij Ayurvedische massages en beautybehandelingen met de prachtige producten van het merk Sundãri. In haar salon ervaar je de unieke combinatie van de natuurlijke producten van Sundãri en de Ayurvedische filosofie om lichaam en geest weer in balans te krijgen door middel van ontspanning.

  Doelgericht en resultaatgericht
  Cora van Weerdenburg is eigenaresse van Beauty Unique. Haar behandelingen zijn intensief ontspannend en persoonlijk. Op basis van een nauwkeurige huidanalyse stelt zij een behandelplan op. In de afgelopen jaren heeft zij door diverse opleidingen vele specialistische certificaten en diploma’s behaald. Zij mag zichzelf specialist noemen op het gebied van acne, anti-aging, bindweefselmassage, nagelstyling en huidverbetering. Kenmerkend is dat zij zich voortdurend blijft ontwikkelen en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. In haar behandelingen gaat ze doelgericht en resultaatgericht met jouw wensen in huiselijke sfeer aan de slag.

  Centrum Eemnes:
  – All-in-one-concept: Centrum Eemnes staat voor passie, vakmanschap en servicegerichtheid, waar altijd de hoogst haalbare kwaliteit wordt nagestreefd.
  – Total wellbeing: een plek waar je even kunt stilstaan om te kijken waar je behoefte aan hebt en wat je lichaam nodig heeft.
  – Ervaar volledige ontspanning en verzorging bij Centrum Eemnes door een keus te maken die bij jou past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply