Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Krijg dat jeugdige van vroeger terug

  Je bent ooit met een mooie, gladde huid op de wereld gekomen: een zacht velletje, zonder ontsierende onregelmatigheden. In de loop van de jaren is dat behoorlijk veranderd. Of liever gezegd: eigenlijk herinnert niks meer aan dat mooie, gave huidje. Je huid is verouderd en verslapt. Hier en daar zitten littekens, ouderdomsvlekken en striae. Wat zou het fijn zijn als je weer iets van dat jeugdige en stralende van vroeger terugkreeg…

  Bij microneedling met de Dermapen gebruikt de huidtherapeut zeer fijne (‘micro’) naaldjes om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid herstelt en sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Tijdens de behandeling worden er (afhankelijk van het huidtype en de indicatie) serums op de huid aangebracht. Deze worden tot 200 keer beter opgenomen door de huid doordat er microkanaaltjes in de huid zijn aangebracht. De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de diepere huidlagen doordringen en hun werk doen.

  Hoge concentraties werkstoffen
  Met microneedling kunnen mooie cocktails ingebracht worden in de huid. Door de microkanaaltjes worden de werkstoffen nog beter en dieper in de huid opgenomen. Mesoestetic cocktails bevatten hoge concentraties werkstoffen en zijn in te zetten op meerdere vlakken van huidverbetering. Of je nu last hebt van pigmentvlekjes, huidverslapping wilt aanpakken of acnelittekens: de actieve werkstoffen in de cocktails werken optimaal samen om het beste resultaat te behalen.

  Optimaal resultaat
  Na een behandeling duurt het even voordat je resultaat ziet. Dit komt doordat je huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Wil je echt een optimaal resultaat, dan kun je het best een kuur volgen. Deze bestaat gemiddeld uit vijf behandelingen. Dit aantal is echter afhankelijk van je huidconditie en huidproblemen. De huidspecialiste kan je hierin goed adviseren.

  Boek nu je Dermapen behandeling bij Nerina Skin Clinic of laat je informeren over de mogelijkheden!

  Indicaties voor de Dermapen:

  – (acne)littekens
  – een door zon beschadigde huid
  – grove poriën en/of grove huidstructuur
  – melasma, zwangerschapsmasker
  – rimpels en fijne lijntjes (ook decolleté)
  – cellulite
  – slappe huid
  – striae (‘striemen’)
  – andere afwijkingen in de huidstructuur

  Is het pijnlijk?
  De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes die in je huid prikken. Je zou misschien denken dat dit erg pijnlijk is, maar dat valt enorm mee. Dat komt doordat de naaldjes heel dun zijn. Je voelt slechts kleine prikjes.

  Feitje
  De collageenvorming in je huid gaat nog maandenlang na de laatste behandeling met de Dermapen door. Je huid wordt dus steeds mooier, gladder en strakker. Bij littekens is het resultaat zelfs blijvend!

  Oosters epileren met touw
  Wist jij dat harsen rond de oogleden ongewenste gevolgen met zich meebrengt zoals hangende oogleden? Voor harsen is de dunne huid rondom de ogen niet geschikt! Epileren met touw is hiervoor het beste alternatief. Door de behandeling worden de haartjes dunner en minder stug. Het brengt de wenkbrauwen bovendien sneller en beter in vorm dan epileren met een pincet. Alle donshaartjes verdwijnen, zonder dat de haargroei versnelt. Ook hiervoor kun je bij Nerina Skin Clinic terecht!

  Bindweefselmassage
  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met bindweefselmassage kun je ervoor zorgen dat je huid er beter gaat uitzien. Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op verbetering van de huidconditie en het herstelvermogen van de huid. Door de massage wordt de onderste laag van het huidweefsel geprikkeld en worden het onderhuidse bindweefsel en verklevingen losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding en worden er nieuwe collagene en elastine vezels aangemaakt, zodat je huidconditie en -elasticiteit verbeteren. Bindweefselmassage is als het ware topsport voor je huid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply