Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg die frisse, jonge uitstraling weer terug!
  Rate this post

  Een rimpeltje hier, een lijntje daar: je huid verliest met de jaren haar strakke en jeugdige uitstraling. Huidveroudering is namelijk een proces dat niet te voorkomen is.

  Dat huidverouderingsproces begint al rond je 23e. Aan de buitenkant is het dan gelukkig nog niet zichtbaar, maar rond die leeftijd neemt de productie van elastine en collageen langzamerhand af. Deze stoffen zorgen respectievelijk voor de elasticiteit en stevigheid van je huid. Factoren als erfelijkheid en leefstijl, maar ook zonlicht en schadelijke deeltjes in de lucht, hebben invloed op hoe snel je huid veroudert.

  Natuurlijk kun je je toevlucht nemen tot een facelift, maar er is ook een minder drastische manier om het huidverouderingsproces aanzienlijk te vertragen. Met Dermatude Meta Therapy stimuleer én activeer je het natuurlijke proces van je huid van binnenuit. Het zet je lichaam zelf aan het werk door met microperforaties het natuurlijk herstelmechanisme van binnenuit te activeren én door van buitenaf actieve werkstoffen in de huid te brengen. Precies in de cellagen waar ze het meest effectief zijn. De behandeling is uniek omdat niet alleen de gevolgen, maar ook de oorzaken van huidveroudering worden aangepakt.

  Specialiste Kim Kossen werkt in haar salon met Meta Therapy. ‘Je ervaart geen pijn van de behandeling en je kunt daarna je dagelijkse bezigheden gelijk hervatten. Een dag later kun je ook weer make-up dragen’, vertelt ze enthousiast. ‘Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Je biologische klok wordt op geheel natuurlijke wijze teruggedraaid. Met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. Meta Therapy begint met een kuur van acht behandelingen. Na de eerste kuur zie je al verschil. Wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt, is het raadzaam om iedere vier tot zes weken nog een behandeling te ondergaan. Lezeressen van ForYou Magazine kunnen 10% korting krijgen op een Meta Therapie kuur, een toilettas met producten ter waarde van € 52,50 én een beautypillow ter waarde van € 9,95. Vraag naar de verdere voorwaarden voor deze actie.’

  Bewezen effectief
  Onafhankelijke ‘in vivo’-testen bewijzen de effectiviteit van Dermatude Meta Therapy. Na een behandelkuur van 8 weken, ondersteund met de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, blijkt dat het hydratieniveau in de huid is verhoogd, de rimpeldiepte, poriegrootte en poriediepte zijn verminderd, de elasticiteit is verbeterd en pigmentvlekken zijn afgenomen.

  Ervaar het zelf
  De voordelen van ‘Meta Therapy’ zelf ondervinden? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling. In plaats van € 130 betaal je dan slechts € 95. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2020.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply