Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ik krijg eindelijk mijn leven weer terug
  Rate this post

  Doodmoe werd ik ervan. Ik kon geen tijdschrift openslaan of ik las wel iets over hoe goed sporten voor je is. Op de begeleidende foto zie je dan zo’n intens gelukkige vrouw in sportkleding, vrolijk joggend of hangend aan één of ander fitnessapparaat. Voor mij is dat niet weggelegd. Bij mij stond sporten altijd gelijk aan pijn. Heel veel pijn.

  Door een auto-ongeluk in het verleden heb ik al jaren te maken met behoorlijk heftige fysieke klachten. Daar is niet veel meer aan te doen en met een dagelijkse dosis pijnstillers is er mee te leven. Maar toch bleef het wel knagen, wilde ik dat ik ook aan sport kon doen. Gewoon een beetje in beweging blijven waardoor ik niet zo stijf zou worden.
  En toen hoorde ik van een vriendin over slenderen. Zij was daar onlangs mee begonnen en was wild enthousiast. Ook al verwachtte ik er niet teveel van, toch ben ik een keer met haar meegegaan. Ze had niets teveel gezegd, ik vind het geweldig! Ik slender nu twee keer in de week en ik merk nu al verschil. Ik heb minder pijn en het bewegen gaat ook wat makkelijker. Het is fantastisch! Na al die jaren begin ik eindelijk mijn leven weer een beetje terug te krijgen!

  - Hennie (63)
  uit Groningen

  Slenderen bij Balans2you
  – Er zijn acht verschillende bewegingsbanken
  – Per bank oefen je acht minuten
  – Elke bewegingsbank brengt je lichaam in een andere ritmische beweging
  – Alle spiergroepen worden systematisch getraind
  – Voor extra resultaat kun je ook actief meetrainen op de bewegingsbank
  – Je wordt weer soepel en fit
  – Slenderen geeft een uitstekend resultaat wanneer je het twee keer per week doet
  – Slenderen kan ook zeer positief werken bij klachten als gevolg van ME, fibromyalgie, reuma en MS
  – Met het advies van Balans2you over de juiste voeding, eventueel aangevuld met goede supplementen, behaal je nog betere resultaten

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply