Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg die gladde en gezonde huid weer terug
  Rate this post

  Ken je die ouderwetse scheerspiegels die je spiegelbeeld aan één van beide kanten zo enorm vergroten? Het kan soms best schrikken zijn als alle oneffen­heden van je huid je ineens levensgroot aanstaren. Pigmentvlekjes, acne, rimpels of een droge, doffe huid. Wat zou het fijn zijn als je, net als een slang dat van tijd tot tijd doet, het bovenste velletje van je huid af kon stropen en er weer een gezonde en stralende huid onder vandaan komt.

  Nee, de eigenschap om op die manier te vernieuwen, heeft de huid van een mens niet. Maar met een klein beetje hulp kun je wel hetzelfde effect bereiken. Een peeling, die ook het bovenste laagje dode huidcellen verwijdert, is de perfecte oplossing voor huidproblemen als acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Voor een goed resultaat is het natuurlijk wel van belang door wie je je laat behandelen. Kies daarom altijd door een goed opgeleide professional.

  Behandeling op maat
  ‘Onze peelings zijn gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen’, vertelt huidspecialiste Jeanette Veldhuizen. ‘Door deze met diverse serums te combineren, kunnen verschillende huidproblemen tegelijk worden aangepakt. We kunnen, afhankelijk van het te behandelen huidbeeld, kiezen uit een breed scala aan peelings. We kunnen zelfs diverse, speciale op jouw huid afgestemde, combinaties van diverse zuren maken. De producten waar wij mee werken zijn geschikt voor ieder huidtype. Nieuw zijn onze PCA Retinol 6% en 4% peelings. Deze peelings verjongen de huid sterk. Uiteraard starten we de behandeling pas na een uitgebreid intakegesprek waarbij we goed doorspreken wat jouw wensen zijn en wat wij voor jou kunnen bereiken. Voor een optimaal resultaat vervolg je de behandeling thuis met onze producten. Zo heb jij binnen de kortste keren weer een mooie, egale en gezonde huid zonder allerlei storende oneffenheden.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply