Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg je ‘oude ik’ weer terug
  Rate this post

  De afgelopen periode van ‘lockdown’ heeft negatieve psychische gevolgen gehad voor verschillende mensen. Zo waren er bijvoorbeeld gevoelens van verveling, eenzaamheid, neerslachtigheid of depressie. Dat geldt voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Misschien heb jij of heeft jouw kind ook te maken met psychische klachten die al of niet te maken hebben met de lockdown. Gelukkig kun je jezelf én je kind helpen om de klachten aan te pakken.

  Een mooie manier om de oorzaak van huidige klachten te achterhalen is NEI-therapie, een combinatie van methoden en technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde. ‘NEI’ is een afkorting van ‘Neuro-Emotionele Integratie’. Het is een unieke en effectieve methode om snel tot de kern van (oude) emotionele blokkades en vaste patronen te komen, om ze vervolgens te kunnen loslaten. Het gaat erom dat deze blokkades en patronen opgeruimd worden en je jezelf beter gaat begrijpen. Zo ga je, onder begeleiding van NEI-therapeut Henriëtta Hofman, met jezelf en je probleem aan de slag. Door middel van NEI kunnen de blokkades opgespoord worden, naar voren gehaald en vervolgens opgeruimd worden. Je krijgt als het ware je ‘oude ik’ weer terug, maar dan in een nieuwe vorm. Je blijft dus je oorspronkelijke zelf, maar dan zonder alle ballast die je hebt vastgehouden.

  Luisterkind
  Voor je kind is, behalve NEI, ook Luisterkind een effectieve methode om psychische klachten mee aan te pakken. Henriëtta: ‘Als Luisterkindwerker kijk en werk ik vanuit het perspectief dat ieder mens op iedere willekeurige vraag het antwoord weet. Daar ga ik mee aan de slag, door vooral goed te luisteren. Iedereen is uniek en daarom werkt Luisterkind zo fantastisch. Na één afstemming is er vaak al een mooi resultaat. Je kunt werkelijk met al je vragen terecht voor een Luisterkindafstemming. Het voordeel van een Luisterkindafstemming is dat je vanuit huis de aanvraag doet, dat kinderen niet uit hun omgeving hoeven en dat je via e-mail bericht terug ontvangt. Men denkt vaak: ‘Wat is dit? Is dit niet wat zweverig?’ Juist niet: het is vaak confronterend en werkt direct helend!’

  Hier kan NEI Praktijk ZON je bij helpen:
  – leven zonder angst, maar vanuit vertrouwen
  – loslaten van depressieve gevoelens
  – lichamelijke klachten
  – de opvoeding van je kind door inzichten die je je verdere leven meeneemt
  – inzicht in je situatie (gezin of werk) met behulp van familieopstellingen
  – inzicht in je kind door middel van een Luisterkind-afstemming
  – meer energie door een Reiki-behandeling

  Cursussen en opleidingen die je kunt volgen bij NEI Praktijk ZON:
  – Opleiding Luisterkindwerker
  – Reiki cursus 1 en 2, 3 (op afspraak)
  – Workshop Leer jezelf vertrouwen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply