Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg krullen om te zoenen!
  Rate this post

  In het bezit zijn van een bos weelderige krullen: leuk maar lastig. Want om jouw bos haar te temmen en daadwerkelijk de vruchten te plukken van jouw bijzondere haartype, is het soms net alsof je een gevecht moet aangaan. Het pluis eruit graag, maar het volume en de krul mogen wél blijven. Al voorkom je hopelijk de situaties waarin je daadwerkelijk met een kam of een gloeiendhete stijltang je haar wild te lijf gaat. Dat brengt immers alleen nog maar meer schade aan.

  Alsof het al niet moeilijk genoeg is, krijg je van iedereen om je heen de meest uitlopende tips voor het onderhouden van je krullenkapsel. ‘Gebruik een speciale shampoo!’, ‘Gebruik helemaal geen shampoo!’, ‘Gooi je föhn bij het grofvuil!’ Jij bent écht niet de enige die niet weet wat je met je haar moet. Niet gek, want je kunt het wassen, kappen en stylen. Het omgaan met krullend haar is echt een specialisme dat om speciale technieken vraagt. Gelukkig kun je je lokken tegenwoordig toevertrouwen aan de speciale krullenkapper, die de juiste kennis heeft om jou te kunnen voorzien van een bos gezonde en prachtige krullen!

  Maak kennis met de Curlsys-methode!
  Bij de Curlsys-methode wordt rekening gehouden met de natuurlijke valling van je haar. Het haar wordt niet recht afgeknipt, maar in een boogje. Je haar wordt hierbij geknipt in bij elkaar horende ‘bundeltjes’. Dit gebeurt zowel links- als rechtshandig, met een speciale schaar. Zo valt je haar mooi met de richting van de krul mee. Ook wordt je haar voller bij je hoofdhuid, en zullen je punten gaan krullen in plaats van pluizen. Je lokken krijgen nieuw leven ingeblazen: niet alleen krijgen ze extra volume, maar zullen ze ook gezonder en vitaler worden. Uitbundige, ontembare krullen worden juist rustiger gemaakt. Precies wat jij wilt en wat bij jou past dus! Deze methode is ook geschikt als je gepermanent, dik, heel fijn of zelfs steil haar hebt. Ook voor jou is die bos natuurlijk, gezond en mooi vallend haar mogelijk!

  Tip voor krullend haar
  Droog je haar, nadat je het gewassen hebt, een beetje met een handdoek voordat je de conditioner of masker erin doet. Zo kan het masker beter het haar in. Kam het haar door met je vingers of een grove kam. Spoel het masker uit na 3 tot 5 minuten.

  Vóór het föhnen
  Breng een krullenproduct aan in handdoekdroog haar. Knijp met de handdoek rustig de bundels van de krullen bij elkaar. Kantel je hoofd heen en weer. Zet de föhn met diffuser op de laagste blaasstand en middelwarmte rustig in het haar en zit zo weinig mogelijk aan het haar. Föhn het haar helemaal droog! Na het föhnen kun je alles lekker loskneden zonder dat het pluizig wordt. Je zou daarna een de-frizz crème of olie kunnen gebruiken.

  Als je baard (of snor) maar goed zit!
  Is jouw vent gezegend met een goede baardgroei? Dan kan het mooi zijn om hem ervan te overtuigen die baard eens te laten staan. Uiteraard is een onverzorgd donsje niet de bedoeling. Raad je partner daarom aan om eens langs te gaan bij de barbier! Die is gespecialiseerd in het wassen, kappen en modelleren van de mannelijke baarden en snorren. De barbier kijkt naar het hoofdhaar en naar de baard of snor, stemt ze op elkaar af en brengt strakke contouren aan. En hoe bescheiden die baard of snor ook misschien mag zijn: de barbier weet er altijd iets moois van te maken!

  No limits!
  De drie dames van kapsalon No Limits voorzien jou van een mooie en gezonde haardos. Tijdens de behandelingen sta jij centraal, en kun je rekenen op de beste kwaliteit en een goede service. Door regelmatig shows te bezoeken en aan bijscholing in de vorm van cursussen te doen, zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ins & outs op kappersgebied. En met een (vrouwelijke!) barbier in huis worden ook baarden en snorren in hun beste shape gebracht. Kortom: ‘No limits’ als het om haar gaat dus.

  Verhuizing
  De salon gaat binnenkort verhuizen. Hou voor meer informatie hierover de socialmediakanalen in de gaten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply