Rate this post
 • Krijg weer energie voor twee!
  Rate this post

  Wanneer je te maken hebt met een bepaalde gezondheidsklacht, of het nou gaat om een lichamelijke of psychische klacht, is de kans groot dat je uit balans bent geraakt. Als het probleem al langer speelt, dan is dat heel frustrerend. Heb jij ook te horen gekregen dat je maar met je klacht moet leren leven? Niet nodig!

  Natuurgeneeskundig therapeut Monique Kouijzer: ‘Een groot deel van de klachten waarvoor cliënten mij benaderen, heeft ermee te maken dat de cliënt te lang te veel stress heeft. Deze stress kan gaan inwerken in bijvoorbeeld de longen, de darmen of gewrichten en daar klachten veroorzaken. Door middel van passende voedingsadviezen, advies rond supplementen en bioresonantie laat ik je lichaam zichzelf herstellen. Ook emotionele problemen worden meegenomen, zodat lichaam en geest weer in balans komen.’

  Bioresonantie
  Monique kan in haar praktijkruimte bioresonantie inzetten. Het apparaat kijkt op basis van afwijkende lichaamsfrequenties waar in het lichaam zich verstoringen bevinden, die de klacht veroorzaken. Vervolgens kunnen deze verstoringen opgeheven worden doordat het apparaat lichaamseigen trillingen uitzendt.

  Resultaatgericht
  ‘Ik vind het belangrijk om resultaatgericht te werken. Het is dan ook niet de bedoeling dat een traject eindeloos duurt. Daarom werk ik met digitale vragenlijsten en een cliëntvolgsysteem, waarbij ik de effecten van consulten kan vergelijken. Zo zijn de resultaten van de consulten zowel voor de cliënt als voor mij inzichtelijk.’

  Monique besluit: ‘Ik vind het mooi om te zien dat cliënten gedurende het traject beter in hun vel zijn gaan zitten, en dat ze aangeven dat ze bijvoorbeeld weer hele nachten kunnen doorslapen of geen last meer hebben van buikkrampen.’

  Eerste sessie gratis
  Heb jij een (chronische) gezondheidsklacht en wil je deze aanpakken? Wie weet kan Monique iets betekenen voor je gezondheid! Maak een gratis ‘is dit iets voor mij?’-afspraak. Kijk voor ervaringen van eerdere cliënten op de site.

  Praktijk stroom-kracht is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Ben je aanvullend verzekerd? Dan vergoeden verschillende zorgverzekeraars deze behandelingen.

  Het belang van supplementen
  In de afgelopen coronatijd is meer dan ooit duidelijk geworden dat het belangrijk is om een goed werkend immuunsysteem te hebben. Je immuunsysteem verdedigt je lichaam tegen virussen, bacteriën en parasieten. Om dit systeem goed te kunnen laten werken, heeft je lichaam voldoende van alle essentiële voedingsstoffen nodig. Helaas bevat onze hedendaagse voeding minder vitaminen en mineralen dan vroeger. Met de juiste supplementen vul je deze tekorten aan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply