Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Krijg weer grip op je angsten
  Rate this post

  Angst kan zorgen voor stress en het belemmert je in je doen en laten. Op zich is angst een nuttige emotie. Het maakt je in gevaarlijke situaties alert, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je goed uitkijkt in het verkeer. Helaas zijn er ook onredelijke angsten. Belangrijk is het dan dat je praat over je angst.

  Waarschijnlijk wil je heel graag van je angsten af. Hypnose kan je daarbij helpen. Bij hypnose ga je terug naar de basis. Waar is jouw angst ontstaan? Is er een gebeurtenis geweest waardoor je angstig bent geworden of is je angst erfelijk?

  Onredelijke angst
  De meeste angsten worden doorgegeven door je ouders; voornamelijk door je moeder. Veel angsten voor spinnen worden bijvoorbeeld van moeder op dochter doorgegeven. Nou hoeft een spinnenangst niet heel erg te zijn in het dagelijkse leven, maar wat dacht je bijvoorbeeld van vliegangst? De angst die je ouder voelt tijdens het vliegen, pak je als kind feilloos op. Er ontwikkelt zich een onredelijke angst, zelfs als je zelf nog nooit hebt gevlogen. Wanneer je partner vervolgens voorstelt om op vliegvakantie te gaan, durf jij niet mee. Dan kan je onredelijke angst ineens een behoorlijke belemmering zijn. Loop er niet langer mee rond. Praat over je angst en overwin hem!

  De kracht van het onderbewuste
  Hypnosetherapie is een zachte en tegelijk krachtige methode om grip te krijgen op je angsten. In hypnose heb je namelijk direct toegang tot je onderbewustzijn. Door een combinatie van aandacht en een gerichte aanpak vind je nieuwe mogelijkheden in jezelf. De kracht van het onderbewuste wordt vaak nog onderschat, en dat is jammer, want het is heel effectief om problemen en klachten aan te pakken vanuit je eigen belevingswereld. Als je in hypnose bent, kun je de informatie die in je brein en lichaam zijn opgeslagen, gemakkelijker bereiken en veranderen. Zo kun je weer verder zonder angst!

  Over Hypnose Hoeben
  Hypnose Hoeben staat voor kwalitatief goede coaching en begeleiding, ontstaan vanuit de visie dat coaching en vooruitgang snel en met blijvende resultaten kunnen zijn. In de afgelopen jaren zijn al honderden cliënten je voorgegaan met goede resultaten. Hypnose Hoeben werkt vooral met hypnose, aangevuld met NLP, EFT, lifecoaching en emotioneel management. Chris Hoeben werkt het liefst zo laagdrempelig mogelijk. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply