Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kun jij jezelf bijhouden?
  Rate this post

  Als je kritisch naar jezelf kijkt, weet je best dat je het veel te druk hebt. Is het niet de hoogste tijd om daar iets aan te veranderen? Een teveel aan stress heeft namelijk grote invloed op je lijf. Er kunnen blokkades ontstaan waardoor de energie niet meer ongehinderd door je lichaam kan stromen. Hierdoor kunnen je organen uit balans raken, wat uiteindelijk kan leiden tot klachten.

  Misschien ervaar je die klachten al. Eén van de bekendste is hoofdpijn, maar wist je dat nek- en rugproblemen, maag- en darmklachten, hartkloppingen en slapeloosheid ook het gevolg kunnen zijn als je altijd maar ‘aan’ staat en je lichaam niet de gelegenheid krijgt om te ontspannen? Dat komt omdat er blokkades zijn ontstaan in de energiedoorstroming van je lichaam. Met voetreflextherapie, een vorm van reflexzonetherapie, kunnen deze storingen worden opgeheven.
  Reflexzones op je voeten, die corresponderen met delen van het lichaam, worden gemasseerd, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam geactiveerd wordt. Het kan ziektes helpen voorkomen én werkt ontspannend en helend. Voetreflextherapie is een veilige, natuurlijke en ontspannende behandelwijze voor uiteenlopende klachten. Therapeute Wilma Bouwhuis kijkt niet alleen naar je klacht, maar ook naar je leefwijze. Een moment van bewustwording om goed voor jezelf te zorgen en klachten te helpen voorkomen.

  Mooi lichaam
  ‘Belle corpo’ betekent letterlijk ‘mooi lichaam’. Het mooie van het lichaam is dat door voetreflexmassage het zelfgenezend vermogen gestimuleerd wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply