Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Uw kunstgebit in goede handen
  Rate this post

  Heeft u een loszittend of pijnlijk kunstgebit? Zit uw kunstgebit wel vast, maar bent u er toch niet tevreden mee? Ga dan naar de erkende vakman op dit gebied: de tandprotheticus!

  De tandprothetische praktijk van Jan Visscher is sinds 1984 gevestigd aan de Multatulistraat 24 in Hoogezand. Sinds 1968 is Jan Visscher al werkzaam als tandtechnicus, en sinds 1990 is hij gediplomeerd tandprotheticus en dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van uw kunst­gebit en/of klikgebit.

  Garantie
  Jan (gewoon Jan) is contractueel verbonden met de meeste zorgverzekeraars in Nederland (als zorgverlener) en de gemaakte kosten gaan direct naar uw verzekering. Daarnaast krijgt u een jaar garantie op het gemaakte product (inclusief nazorg).

  Dus… met 48 jaar ervaring (en nog steeds met continu verplichte bijscholing) is Tandprothetische Praktijk Jan Visscher hét adres voor:
  – advies en informatie
  – gebitscontrole
  – reparatie
  – rebasing
  – aanmeten en vervaardigen kunstgebit
  – aanmeten en vervaardigen implantaten (klikgebit)
  – nazorg en begeleiding

  Genoeg redenen om eens vrijblijvend langs te gaan bij Jan Visscher, úw tandprotheticus. Bel even voor een afspraak, zodat hij in alle rust met u de verschillende mogelijkheden kan doornemen.

  Joe kenn gewoon Grunnigs proaten heur…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply