Rate this post
 • Voor een kunstgebit /klikgebit naar de vakman
  Rate this post

  Stel, je wil een nieuwe gebitsprothese. Dan kun je (bij twijfel) je zorgverzekeraar raadplegen en navragen welke tandprotheticus bij jou in de omgeving is aangesloten bij jouw zorgverzekeraar als ­‘contractant’! Hierdoor ben je verzekerd van een goede zorgverlener met betrekking tot kwaliteit, service, garantie en vergoeding van de zorgverzekeraar!

  Jan (gewoon Jan) is contractueel verbonden met de meeste zorgverzekeraars in Nederland (als zorgverlener) en de gemaakte kosten gaan direct naar je verzekering. Daarnaast krijg je een jaar garantie op het gemaakte product (inclusief nazorg).

  De tandprothetische praktijk van Jan Visscher is sinds 1984 gevestigd aan de Multatulistraat 24 in Hoogezand. Sinds 1968 is Jan Visscher al werkzaam als tandtechnicus en in 1990 is hij gediplomeerd tandprotheticus geworden, en dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van jouw kunstgebit en/of klikgebit.

  Dus… met 48 jaar ervaring (en nog met continu verplichte bijscholing) is de praktijk hét adres voor:
  – advies en informatie
  – gebitscontrole
  – reparatie
  – rebasing
  – aanmeten en vervaardigen kunstgebit
  – aanmeten en vervaardigen implantaten (klikgebit)
  – nazorg en begeleiding

  Genoeg redenen om eens vrijblijvend langs te gaan bij Jan Visscher, jouw tandprotheticus. Bel even voor een afspraak, zodat hij in alle rust met jou de verschillende mogelijkheden kan doornemen.

  Joe kenn gewoon Grunnigs proaten heur…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply