Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kunt je leven positief beïnvloeden
  Rate this post

  Hoe sta jij in het leven? Bekijk je alles zoveel mogelijk van de positieve kant en stap je snel over teleurstellingen heen? Of heb je de neiging tot doemdenken en piekeren? En in hoeverre beïnvloed je daarmee eigenlijk jouw realiteit?

  Volgens Sandra Valk is het mogelijk om het leven te creëren waar je naar verlangt. Als jij vooral kijkt naar wat er misgaat in je leven en naar wat je niet wilt, dan voelt dit niet fijn. En als jij je niet prettig voelt, dan zul je steeds meer negativiteit gaan waarnemen. Omgekeerd geldt: als je leert kijken naar wat je wél wenst en op zoek gaat naar ieder spoortje positiviteit en liefde, dan zul je steeds
  meer positieve ervaringen op je pad trekken.
  Vanuit liefde, vrijheid, vreugde en dankbaarheid trek
  je de meest gewenste ervaringen aan.

  Sandra Valk is eigenares van Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn. Sandra: ‘Ooit ben ik begonnen met lesgeven in intuïtieve ontwikkeling. Als snel kwamen daar healing- en mediumschaptrainingen bij. Toen ik op een dag het boek ‘Vraag en het wordt gegeven’ van Esther en Jerry Hicks las, gebeurde er iets bijzonders. Op een diep niveau begreep ik iedere letter die er in dat boek staat.
  Ik wist toen wat mij te doen stond, namelijk mensen helpen om zich bewust te worden van hun eigen scheppende kwaliteiten en zelfgenezende vermogens.’

  Het nieuwe mediumschap
  Sensibel biedt onder andere een beroepsopleiding in Bewustzijn, Healing, Mediumschap en Energetische therapie. Sandra: ‘Training in mediumschap is een uiterst effectief middel om mensen er bewust van te maken dat wij allemaal uit energie bestaan. In energie is alles met elkaar verbonden. Door de energie van mensen en overleden personen concreet te leren ‘lezen’, onder woorden te brengen en hier bewijzen voor te krijgen, leren deelnemers steeds meer te vertrouwen op hun capaciteiten en hun eigen unieke verbinding met de Bron van alles.’

  Bewustzijnsverhoging
  Sensibel is inmiddels uitgegroeid tot een opleidingscentrum waar les wordt gegeven door verschillende professionals. Sandra: ‘Bij Sensibel willen we mensen vooral meegeven dat het belangrijk is dat je zelf gelukkig bent en van je leven geniet. Deelnemers die het vak van healer, medium of energetisch therapeut willen gaan uitvoeren, worden professioneel opgeleid en tegelijkertijd leren zij hoe zij hun bewustzijn kunnen verhogen en hun eigen leven positief kunnen beïnvloeden. Mensen die de trainingen volgen, krijgen steeds meer regie over hun eigen leven en ervaren meer levensgeluk en verbinding’, besluit Sandra.
  Bij Sensibel heb ik niet alleen geleerd om healing- en mediumconsulten te geven aan klanten; het heeft mijn hele dagelijkse leven op alle vlakken positief veranderd. Ik sta in mijn kracht, leef vanuit mijn hart en voel mij zoveel malen gelukkiger. De sfeer voelde als een warm en liefdevol bad. Aanrader!
  Maria uit Rotterdam

  Centrum
  Sandra Valk (1970) is eigenaar van Sensibel Centrum voor Lichtwerk en Bewustzijn in Capelle aan den IJssel. Dit spiritueel centrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energe­tische therapie. Ook worden er spirituele open avonden georganiseerd, waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten. Sensibel heeft als doel mensen bewust te maken van hun scheppende kwaliteiten en zelf­genezende vermogens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply