Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je kunt ook móói oud worden…
  Rate this post

  Oud worden: we willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer. Er zijn ­verschillende methoden om móói oud te worden. Met botox of fillers kun je er nét wat beter uitzien!

  Botulinetoxine A is een eiwit dat wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium Botulinum. Botulinetoxine A blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwuiteinden naar de spiercellen. Na het inspuiten van botulinetoxine A in de spier ontstaat relaxatie, met als gevolg dat de vlak daarboven gelegen huid zich ontspant en rimpels verdwijnen. Het effect houdt zo’n 3 tot 4 maanden aan. Behandeling met botulinetoxine A is een doeltreffende en snel werkende methode.

  Fillers
  Ook kunnen we fillers injecteren in en onder de huid. Over het algemeen wordt gebruik gemaakt van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in onze huid en zorgt naast collageen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate wij ouder ­worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur en collageen ­geleidelijk af met het ontstaan van rimpels.
  Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, en volledig biologisch afbreekbare gel, wordt mede het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan jouw gezicht of lippen. Het effect van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt minimaal 9 tot 12 maanden aan.

  Huisartspraktijk Poortvliet is sinds 2009 gehuisvest in Vitalis, een multidisciplinair centrum voor gezondheid in de wijk Kerk en Zanen. Sinds 2001 leveren wij eerstelijnszorg in dit deelgebied van Alphen aan den Rijn.
  Naast huisartsgeneeskundige zorg hebben wij onszelf de afgelopen jaren bekwaamd in enkele facetten van de esthetische geneeskunde. Naast ruime ervaring te hebben opgedaan met injectables, voeren wij sinds 2010 ook ­oog­lidcorrecties uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply