Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je kunt ook mooi ouder worden

  Ben je niet (meer) blij met hoe je eruitziet? Dan zijn er manieren om er wat aan te laten doen! Medisch-cosmetische behandelingen worden populairder en ook steeds meer maatschappelijk geaccepteerd.

  Bij Inner Beauty wordt met name gewerkt met botox en fillers en worden ooglidcorrecties uitgevoerd. Al deze behandelingen worden gedaan door drs. Anwar Thio van Wrinkless, die al 12 jaar elke maand bij Inner Beauty spreekuur heeft. Drs. Thio is een ervaren en kundig cosmetisch arts, die als één van de besten getest is door de Consumentenbond en lid is van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

  Ooglidcorrectie
  Hangende oogleden veroorzaken een vermoeide uitstraling, hoofdpijn en/of irritatie van de ogen. Ze zijn daarom voor veel mensen niet alleen cosmetisch storend, maar ook hinderlijk in het dagelijks functioneren. Wil je hiervan verlost worden, dan is een ooglidcorrectie het enige alternatief. Met behulp van de Jett Plasma Lift Medical wordt in onze salon op betrekkelijk eenvoudige wijze de huid rondom de ogen strakker gemaakt. De Jett Plasma Lift Medical is een nieuwe techniek voor een ooglidcorrectie zonder een chirurgische ingreep.

  Volumeherstel met fillers
  Naarmate we ouder worden, maakt de huid minder volumegevende en vochtinbrengende stoffen aan zoals hyaluronzuur. Ook vermindert het botvolume en het onderhuidse vet zich in uw gezicht. De huid verandert qua structuur en uitstraling. Rimpels laten zich zien. Met fillers wordt nieuw volume aangebracht; rimpels worden zachter en minder zichtbaar. Soms is aanpakken van de afzonderlijke rimpels niet genoeg en wordt het gezicht als geheel gelift met de liquid facelift.

  Botox
  Ieder mens krijgt te maken met aangezichtsrimpels zoals mimische rimpels in het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes. Een behandeling met Botox zorgt ervoor dat de rimpels minder diep worden of zelfs geheel ver­dwijnen. Botox pakt de oorzaak van deze rimpels aan, namelijk de spieractiviteit. Het is daarom de meest effectieve behandeling en voorkomt dat rimpels op langere termijn dieper worden.

  Als je meer wilt weten over deze behandelingen, maak dan een afspraak en kom eens langs voor een intake­gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken. De arts overlegt met je wat voor jou de beste behandeling is. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Na dit consult kun je dan even­tueel de behandeling direct ondergaan.

  Intakegesprekken en behandelingen vinden plaats in de schoonheidssalon Inner Beauty. Je kunt telefonisch een afspraak maken. Meer informatie kun je vinden op de websites www.wrinkless.nl en www.innerbeautysalon.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply