Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kwaliteit staat bij mij voorop
  Rate this post

  Gedreven door perfectie, maar vroeger niet kunnen leren wat ik wilde. Ik ben namelijk dyslectisch en daardoor werd vroeger direct gedacht dat ik dom was! Mijn interesse in alles wat leeft, groeit en bloeit in combinatie met het wreken van mijn zogenaamde onkunde, heeft gemaakt dat ik nu met succes kan doen wat ik nu doe!

  Adriana Chevallier vertelt: ‘Doordat ik toen een jong gezin had, koos ik voor een particuliere opleiding waarbij ik de meeste tijd thuis kon studeren. In 1993 begon ik met de opleiding, in 1995 opende ik mijn deuren en sindsdien ben ik gegroeid en gegroeid. Doorleren en de vakbladen bijhouden is erg belangrijk. Ik heb vele specialisaties afgerond. Ik ben naast schoonheidsspecialiste ook pedicure, orthomoleculair therapeut én medisch schoonheidsspecialiste.’

  Dat is heel wat! Wat vind je het leukst aan je werk?
  Pfoe, zoveel! Mijn praktijk is aan huis. Soms, als ik een klant ineens ‘kwijt’ ben, dan dwaalt die door mijn tuin. Dat vind ik grappig en leuk, want mijn klanten ontspannen zich zienderogen en genieten van de dingen om hen heen. Ik ben zelf ook écht een buitenmens. In mijn vrijetijd ben ik zeker in mijn tuin te vinden. Wat ik nog meer leuk vind, is dat ik kwaliteit kan bieden, zowel in behandelingen als in producten, en dat ik mensen blij met het resultaat naar huis zie gaan. Kwaliteit staat bij mij voorop.

  Dat zal zeker voldoening geven! Welke behandeling is een echte topper?
  Ik bied een zeer gevarieerd aanbod, waaronder permanente make-up. Permanente make-up wordt vooral ingezet bij alopecia, een ziekte waarbij de haren uitvallen, en is daarmee mijn topper. Preventief kan er dan een wenkbrauw aangebracht worden of bijvoorbeeld na een borstoperatie een tepelhof. Sommige mensen maken ook gebruik van permanente make-up voor het verfraaien van de liplijn. Ik maak mensen graag gezonder en mooier, maar daarin ga ik niet te ver hoor! Een ooglift is oké, maar ik ga geen lippen opblazen.’ Adriana lacht: ‘Het moet niet nep worden, zo van: eerst komt je permanente make-up binnen en een half uur later jij. Het is belangrijk dat iemand wél zichzelf blijft.

  Dat is begrijpelijk. Welk product en welke ­behandeling zijn populair bij jouw klanten?
  Populair is de Obagi ZO Skin Health Lijn en de ZO Medical productlijn. Heb je bijvoorbeeld hyperpigmentatie of een extreem vette huid die met andere middelen niet te bestrijden valt? Dan is een ZO Skin Health peelingbehandeling aan te raden. Je gaat weliswaar soms vervellen, maar daarna krijg je er een mooi, nieuw huidje voor terug! ­Daarnaast is microneedling erg populair. Met zo’n behandeling zet je de huid echt aan het werk. Deze verbetert doordat littekens verminderen, poriën verfijnen en het pigment geëgaliseerd wordt.

  En de toekomst?
  Absoluut dit blijven doen! Ik houd van de diversiteit van mijn werk en ik vind dat alleen verwennen tot niets leidt. Een behandeling moet wel resultaten geven. Blijven aanpakken, innoveren en een adviserende rol blijven spelen zullen ertoe leiden dat ik steeds meer zal groeien. Ik adviseer mensen bijvoorbeeld ook over voeding. Zo raad ik brood en melk vaak af in verband met hun onderliggende darmprobleem en adviseer in glutenvrij. Verzuivel jezelf niet! Ik ben altijd bezig, pittig én zorgzaam. Pittig zijn mag, want jezelf wegcijferen is niet goed. Eerlijkheid vind ik belangrijk. Mensen weten bij mij altijd waar ze aan toe zijn. Wat ik naast mijn werk zal blijven doen is genieten van de natuur: de bergen in, de bossen in. Mijn man en ik zijn echte natuurmensen en die rust, ruimte en vrijheid zul je ook merken in mijn praktijk. Je voelt je veilig, want ik zit niet in een drukke winkelstraat, maar je voelt je ook gezien, doordat je gehoord wordt. Ik doe mijn werk met volle overgave.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply