Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laad je accu weer op!
  Rate this post

  Is het eigenlijk niet vreemd dat je het heel normaal vindt om je auto weg te brengen voor een onderhoudsbeurt, terwijl je jezelf nauwelijks de tijd gunt om weer op te laden? Het is immers zo normaal om maar door te gaan. Als iedereen het om je heen het maar naar de zin heeft, ben jij al weer tevreden. En toch is het goed om ook eens even die tijd voor jezelf te nemen.

  Zoals bij de auto alle vitale onderdelen worden gecheckt, hersteld of aangevuld, is het ook belangrijk om eens na te gaan of jij de juiste ‘brandstof’ tankt om jouw motortje draaiende te houden. Zijn alle voedingsstoffen die jij nodig hebt nog op peil, zodat je lichaam vitaal kan functioneren? Dat onderhoud van je lichaam vind je in de natuurgeneeskundige therapie.
  Massage maakt deel uit van dit algehele onderhoud.Je spieren worden soepel gemaakt tijdens een diepe ontspanning, zodat je je leven in de vijfde versnelling even kan vergeten en je helemaal kunt richten op jezelf, wie je bent en wat je nu écht nodig hebt.Jouw motor hoeft even niet op volle toeren te draaien, je kunt je accu weer opladen en voelt je spierspanning wegvloeien.
  ‘Mijn visie en missie is om jouw spieren soepel te maken en behouden, terwijl jij in diepe ontspanning raakt’, vertelt de paramedisch natuurgeneeskundige therapeut Cynthia Dewi van de Weteringe Buijs vol passie. ‘Het gaat puur om een kwalitatieve therapie met de juiste druk en met de juiste kennis gegeven. Niet te hard, niet te zacht, precies goed.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply