Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laad jezelf op deze zomer!
  Rate this post

  Wil jij je deze zomer opladen en ontspannen? Of wil je ervaren hoe je innerlijke rust kunt vinden in de dagelijkse hectiek? Zit jouw hoofd ook vol met gedachtes of moet je zoveel van jezelf? Kom dan naar de zomermeditatieavonden!

  Na het het succes van het afgelopen voorjaar start Ilse van Schalkwijk nu ook met een zomercursus. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van een uur waarin je leert rust te creëren in je hoofd en je gedachten los te laten. Tijdens de geleide meditaties word je je bewust van je lichaam, kalmeert je geest en luister je naar ontspannende muziek.
  De investering voor vier bijeenkomsten is € 40,-. Een losse les kost € 12,50.
  Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat meditatie positieve effecten heeft op lichaam en geest. Wil je rust in je hoofd, je energieker, fitter en gelukkiger voelen en wil je op een praktische en no-nonsense manier ervaren wat meditatie is, schrijf je dan in! Ilse van Schalkwijk is psychosociaal therapeut en heeft ruime ervaring in het geven van meditaties. Kijk voor meer informatie op www.searchforme.nl en schrijf je in via ilse@searchforme.nl. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal vijf personen, dus de sessies zitten snel vol.

  De cursus start op donderdag 4 augustus om 20.30 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply