Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat afvallen voor de laatste keer je goede voornemen zijn!
  Rate this post

  Het is weer de tijd van de goede voornemens. In de top 3 staat natuurlijk afvallen, maar met alle hypes en de media raken we de draad een beetje kwijt rond wat goed voor je is.

  In mijn praktijk werk ik met de PuurGezond methode; een methode die in 8 stappen je leefstijl aanpast, gewoon door gezond te eten.
  PuurGezond is een manier van eten die puurder en natuurlijker is, maar zó dat het precies bij je past. Zonder poespas en gewoon met de dagelijkse levensmiddelen die te verkrijgen zijn bij iedere supermarkt. Intussen geniet je wel volop van heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en alle andere lekkere recepten.
  Er zijn nu wel genoeg eetgoeroes geweest waarvan we veel dingen niet of juist wel moesten eten. Het wordt tijd voor het gezonde verstand. De PuurGezond methode laat zien hoe je, door juist méér te eten, gezond, energiek en op gewicht kunt blijven. Een methode voor het leven. Laat afvallen dit jaar de laatste keer je goede voornemen zijn en kies voor goede begeleiding en PuurGezond.

  Kijk voor meer informatie op mijn site of bel voor een gratis kennismakingsgesprek. Mijn praktijk is aangesloten bij de BGN. ­Hierdoor worden mijn consulten door steeds meer zorgverzekeraars (deels) vergoed.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply