Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat het apparaat het werk voor je doen
  Rate this post

  Toch is het helaas zo dat veel mensen die voornemens niet volhouden. Ze verliezen hun enthousiasme na een tijdje, en belanden weer vrolijk in hun oude gedrag. Want niets is moeilijker dan vertrouwd gedrag loslaten. Maar wat als je op een eenvoudige manier centimeters kunt kwijtraken? Zou dat niet ideaal zijn?

  De Easyslim.nu-methode is anders dan andere methoden. Geen streng dieet of jezelf afmatten in de sportschool: met Easyslim.nu laat je een apparaat het werk voor je doen! Het aantal sessies hangt af van de hoeveeelheid lichaamsvet en hoe je er zelf wil uitzien. Zowel het afbreken van vet als het opbouwen van spieren gebeurt zonder enige eigen inspanning. Er is dan ook geen kans op blessures.

  Hoe werkt het?
  Door middel van ultrasound (hoge geluidsgolven) worden vetcellen losgetrild. Deze worden afgevoerd via het bloed en uiteindelijk uitgeplast. Daarnaast werkt de apparatuur ook met elektrostimulatie (zwakstroom), wat de spieren bijna maximaal traint. Als je bedenkt dat je bij heel intensief sporten ‘slechts’ een spierbelasting van 28% bereikt, begrijp je dat je met deze behandeling spieren kweekt. Zelfs al eet je hetzelfde als anders, dan val je toch nog af!

  Zet nu de stap naar een nieuwe ‘jij’! Neem contact op om een afspraak te maken, dan wordt 2017 het jaar waarin je definitief een verandering hebt ingezet en je goede voornemen hebt waargemaakt..

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply