Rate this post
 • Laat de oorzaak van je klacht wegnemen
  Rate this post

  Bea Godart-van der Kwartel heeft sinds juli 2011 een praktijk voor klassieke ­homeopathie op het terrein Berg en
  Bosch te Bilthoven.

  Bea: ‘Klassieke homeopathie zet geen wervels recht! Vandaar dat ik samenwerk met de praktijk van mijn man: Cranio Godart. Wanneer ik tijdens mijn gesprekken merk dat lichamelijke scheefstanden de klachten veroorzaken, verwijs ik naar hem door om dit uit te sluiten of te laten corrigeren door middel van de autonome repositioneringstechniek. Deze techniek en de Klassieke Homeopathie maken beide gebruik van het zelfherstellend vermogen en vullen elkaar goed aan.’
  Klassieke Homeopathie is een natuurgeneeswijze waarmee veel klachten kunnen worden verholpen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. De behandeling gaat uit van de klacht in relatie tot de persoon, omdat een klacht niet op zichzelf staat; anders is het symptoom­bestrijding, en dat wil niet zeggen dat daarmee ook de oorzaak is weggenomen.
  Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen, naast lichamelijke oorzaken, ook ontstaan door spanning, stress, verdriet, faalangst, ­onzekerheid of niet durven loslaten, en dan biedt Klassieke Homeopathie een goede ondersteuning bij herstel van de balans tussen het geestelijke en het lichamelijke, waardoor de klachten kunnen worden verlicht of weggenomen. Klassieke Homeopathie is er ook voor reumatische klachten. Het zal reuma niet wegnemen, maar het kan wel bijbehorende klachten als pijn en stijfheid verlichten of het proces stagneren, waardoor de cliënt zich aangenamer kan gaan voelen.

  Homeopathie Godart is ­aangesloten bij de ­beroepsvereniging NVKH. De behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply