Rate this post
 • Laat de pijn je niet de baas worden
  Rate this post

  Regelmatig komen er mensen in mijn praktijk met pijnklachten. Deze pijnklachten kunnen op verschillende plekken in het lichaam voorkomen, zoals bij ellenbogen, polsen, vingers, knieën en schouders.

  Pijn heeft een waarschuwende functie, zeker in de acute fase van 6 weken. Het is normaal om dan de bewegingen die pijnlijk zijn te vermijden. Het komt voor dat na de acute fase de pijnklachten blijven bestaan en dat je bewegingen blijft vermijden. Dit heeft echter een negatieve invloed op het herstel van het lichaam.
  In mijn behandelingen zorg ik ervoor dat de doorbloeding van de desbetreffende spieren weer normaal gaat functioneren. Je zult merken dat je na een behandeling soepeler bent en ontspannener. Daarnaast zal ik met jou bespreken hoe en welke bewegingen belangrijk zijn voor een snel herstel van je lichaam.
  Wil je meer informatie, kijk gerust op mijn website of neem persoonlijk contact met mij op.
  Ik kan als bewegingsspecialist door middel van voetreflexologie, klassieke massage, shiatsu of segmentale massage deze spier- en gewrichtsklachten te verminderen of verhelpen.

  Verschillende zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk deze behandelingen!
  Kijk voor een volledig overzicht van behandelmogelijkheden op mijn website. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met mij op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply