Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat die winter maar komen!
  Rate this post

  Met je handen raak je voortdurend van alles om je heen aan en zonder het te beseffen, ‘verzamel’ je op die manier veel vuil en ziektekiemen. Met het najaar en bijbehorende verkoudheden en griepjes in het vooruitzicht is continue handreiniging een belangrijke preventieve en hygiënische maatregel om fit te blijven. Als je dan een dagelijkse hygiëneroutine wilt hanteren om jezelf en anderen te beschermen tegen vuil, virussen en bacteriën, dan zit je niet te wachten op drie verschillende producten.

  Casmara® introduceerde daarom de Hydroalcoholische Gel met 94% natuurlijke ingrediënten, die effectief reinigt terwijl de huid tegelijkertijd beschermd en verzorgd wordt. Dit alles is te danken aan de combinatie van twee speciaal geselecteerde, pure, ingrediënten: mallow-extract en niacinamide. De geltextuur droogt snel, geeft de handen een intens zacht gevoel en laat een subtiele bloemengeur achter.

  Hoe het werkt
  In de gel zit 70% alcohol, wat goed werkt voor de reiniging. Het mallow-extract hydrateert vooral, verzacht en versterkt. En de niacinamide voorkomt uitdroging, beschermt en versterkt de huidbarrière.

  Wat de gel voor je regelt:
  – verwijdert alle vuiligheid volledig en reinigt effectief het kwetsbare handgebied
  – hydrateert diep en houdt het vocht in de huid vast, waardoor uitdroging en schilfering worden voorkomen
  – versterkt de beschermende werking en stimuleert de barrièrefunctie van de huid
  – verbetert het uiterlijk van de handen en zorgt voor extra verzorging

  Twee handige formaten
  Casmara® biedt twee praktische formaten aan: één voor onderweg in de handtas (45 ml) of in de auto, en één om lekker lang thuis voor het gehele gezin klaar te staan (500 ml). Afspoelen is niet nodig en de gel mag zo vaak als nodig worden gebruikt. Waar je ook bent, bescherming heb je zelf in de hand!

  Hoe te gebruiken
  Casmara® raadt gebruik aan na aanraking van ongereinigde oppervlakken van gedeelde materialen, na een verwelkoming en/of aanraking van andermans huid. Reinig in elk geval een paar keer extra per dag de handen; dat kan nooit kwaad want met de reiniging verzorg je tegelijkertijd en van zorg kun je nooit genoeg krijgen.

  Resultaten
  Maximaal gereinigde handen, beschermd, gehydrateerd en mooi verzorgd: laat die winter maar komen!

  Over Casmara®
  Casmara® is een Spaans beautymerk en biedt sinds 1974 producten en professionele behandelingen met unieke en exclusieve formuleringen uit eigen laboratoria die volledig aansluiten bij de eisen van het drukke leven van nu. Casmara® biedt in dit leven graag comfort en gemak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply