Rate this post
 • Laat dromen uitkomen!
  Rate this post

  Allereerst hoop ik dat voor iedereen de mooie dromen in het nieuwe jaar mogen uitkomen. Weet je dat je zelf ook invloed kunt uitoefenen om sommige wensen werkelijkheid te laten worden? Wie een eindexamen moet doen, weet dat hij/zij zich goed moet voorbereiden om kans van slagen te hebben.

  Dat laatste geldt ook als je een wens hebt om je sportieve prestaties te verbeteren. Veel mensen laten zich gemakkelijk verleiden tot wonderdiëten, pillen, poeders en shakes die uitzonderlijke resultaten beloven die al binnen enkele weken kunnen worden bereikt. Als het dan om afvallen gaat, geldt dat snelle kilo’s vaak snelle kilo’s blijven. Je bent ze snel kwijt en je hebt ze meestal ook snel weer terug, doordat je terugvalt in oude gewoontes.
  En, wees eens eerlijk: eigenlijk weet je zelf ook wel dat een doel meer waard is als je er veel voor moet doen om het te bereiken, dan wanneer je het gemakkelijk en snel kunt behalen. Heb jij je al verdiept in hoe jouw voeding samengesteld moet zijn voor een betere sportprestatie? Een mooie sportoutfit ziet er natuurlijk fantastisch uit, maar wie zichzelf niet goed voedt, presteert even goed als een niet goed onderhouden Ferrari met slechte brandstof. Wie het eigen lijf (motor) goed onderhoudt, kan zijn/haar prestaties op een gezonde verbeteren en zijn/haar gezondheid optimaal beschermen.
  Meer weten? Schroom niet, maar mail gerust. Je kunt je sowieso gratis abonneren op de nieuwsbrief over voeding via mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply