Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je energie stromen en maak de juiste keuzes!
  Rate this post

  Wanneer jij je goed en vol energie voelt, gaat alles veel gemakkelijker. Je bent een leuker persoon voor jezelf en voor iedereen in je omgeving. Het is gemakkelijker om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

  Guasha-behandelingen helpen jou door blokkades in je lichaam op te lossen. Afvalstoffen kunnen zich ophopen in je lijf en bijvoorbeeld verkrampte spieren in je schouders en nek veroorzaken. Doordat de afvalstoffen losgemaakt en afgevoerd worden, voel je je spieren ontspannen en voel je de energie weer stromen in je lichaam.Het mooie is, dat er van alles in gang wordt gezet door deze stromende energie. Je gaat vanzelf nadenken over je leefstijl en wat je nou eigenlijk graag wilt doen in je leven. Doordat je helder wordt in je hoofd, kun je veel gemakkelijker keuzes maken. Ook kun je bewuster genieten van dagelijkse dingen en helemaal ‘in het moment’ zijn.
  Bij de behandeling wordt een speciale olie op de huid aangebracht. Met een speciale steen, vaak van jade, wordt over de huid geschraapt. Gestart wordt met een behandeling van de rug. Na een behandeling ervaar je meteen meer ontspanning. De huid is beweeglijker en spieren ontspannen. De Guasha-techniek wordt al meer dan tweeduizend jaar toegepast in China en geheel Zuidoost-Azië. Voor een optimaal resultaat zijn minimaal 5 behandelingen nodig, met circa 2 weken tijd tussen de behandelingen.

  Wil je kennismaken met Guasha en zien wat het voor je kan betekenen? Stuur dan een mailtje aan Marije en kijk eens op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply