Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je energie weer stromen!
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde klacht en kun je er maar niet van af komen? Heb je al van alles geprobeerd, maar heeft dat je nog niets opgeleverd? Kan de reguliere geneeswijze geen oplossing bieden? Regenesis-therapie kan dan wellicht helpen.

  Bij Regenesis wordt er gebruikt gemaakt van de Blue Dot Energy. De Blue Dot Energy, die slapend in elke celkern ligt, wordt als het ware weer wakker gemaakt door de therapeut die gericht energie stuurt naar de cellen. De cellen kunnen zich dan gaan regenereren. ‘Regenesis’ betekent dan ook letterlijk ‘terug naar de oorsprong’. Door de behandeling wordt het celgeheugen ertoe aangezet om naar de basis terug te gaan, voordat de klacht ontstond.
  De basis van deze therapie is eigenlijk de ­bekende atlastherapie, en de behandeling houdt zich voor een groot deel bezig met het uitlijnen van de ruggegraat door middel van het overbrengen van de Blue Dot. Regenesis-therapeute Mariska Zandbergen geeft met haar handen de energie door aan het lichaamsdeel dat uit balans is, waardoor het zelfherstellend vermogen van de cliënt geactiveerd wordt. Op die manier zorgt de cliënt er zelf voor dat die weer beter wordt; de therapeut is slechts de katalysator van het proces.
  Regenesis-therapie kan ingezet worden bij bijvoorbeeld een hernia, scoliose en scheefstand, nek-, rug- en schouderproblemen, bekkenklachten, problemen aan benen, knieën en voeten, migraine, spanningshoofdpijn, overgangs­klachten, fysieke en emotionele trauma’s, reuma, artrose, MS, diabetes en hart- en vaatziekten. Ben je benieuwd of Regenesis ook jou kan helpen? Neem dan contact op met Mariska!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply