Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je gelukshormonen vrij
  Rate this post

  Je zwangerschap is een spannende, maar vooral mooie en bijzondere tijd. Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Een -zwangerschapsmassage brengt jou en je kindje tot rust.

  Een zwangerschapsmassage helpt je lichaam bij alle veranderingen, maakt de spieren soepel en geeft ontspanning, zowel geestelijk als lichamelijk. Tijdens een zwangerschapsmassage komen er endorfinen vrij; ook wel ‘gelukshormonen’ genoemd. Deze zorgen voor een vermindering van pijn, zorgen voor ontspanning, versterken het zelfgenezend vermogen van het lichaam en geven een boost aan je immuunsysteem. Daarnaast zorgt een massage ervoor dat je beter kunt slapen en dat de bloedcirculatie en de afvoer van lymfevocht verbeterd worden.

  Het is bovendien een lekker moment van rust voor jou én je baby! Je baby zal de ontspanning van jou, de moeder, voelen en hier net als jijzelf van genieten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply