Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je gezicht weer stralen
  Rate this post

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan, je eyeliner gelijkmatig te tekenen of je lippen te stiften? Permanente make-up is dé manier om jouw wenkbrauwen, eyeliner en lippen altijd perfect op orde te hebben.

  Met behulp van een dunne naald wordt er pigment in de huid geplaatst. Deze pigment vervaagt na 1 à 2 jaar en moet dan bijgewerkt worden in mijn salon.
  Wenkbrauwen
  Mijn techniek voor de wenkbrauwen is de ‘haartjestechniek’. Deze techniek staat zo dicht mogelijk bij het natuurlijke beeld van de wenkbrauwen. Er worden fijne haartjes getatoeëerd in de pigmentkleur die het meest past bij jouw huidskleur en haarkleur. Tevens kan er een schaduw aan toegevoegd worden, om de wenkbrauw wat voller te laten ogen, waardoor je een 3D-beeld krijgt.

  Eyeliner
  Je kent het probleem wel: je make-up loopt uit of die komt tegen de bovenkant van je oogkas. Of je eyelinerstaartje staat niet gelijk met het andere. Maar vanaf nu is het probleem opgelost met de permanente make-up eyeliner voor zowel boven als onder het oog. Ik luister naar jouw wensen en geef dan advies. Ik beoordeel de vorm van het oog en adviseer welke eyeliner het beste jouw ogen accentueert. Er kan eventueel gebruik gemaakt worden van een extra kleuraccent boven de eyeliner, om de eyeliner nog meer te kunnen laten stralen.

  Lippen
  Heb je altijd al gedroomd van mooie, ronde, symmetrisch gepigmenteerde lippen die niet afgeven en uitlopen? Dat maak ik mogelijk voor jou. Het is zelfs ook mogelijk om de lip iets groter te maken dan die van oorsprong is, zonder dat je het ziet. Tevens kan ik een kleine highlight plaatsen rond de lippen, waardoor de lippen sprekender naar voren komen. De kleurkeuze van de lippen is breed: het kan een mooie zachtroze Labello-kleur worden tot een dieprode of felrode kleur. Ik zal je adviseren welk seizoens-/ huidtype je bent, en aan de hand daarvan heb ik een basis van pigmenten die mooi bij jou passen.

  Laat jouw gezicht weer stralen en accentueer de sterke kanten van jouw gezicht met de permanente make-up van Doolaard’s Beauty!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply