Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat het ook feest zijn voor jouw voeten
  Rate this post

  Winterse dagen vragen erom dat je warme sokken en goede schoenen draagt. Ook al zijn de warme dagen voorbij en kunnen we niet meer onze voeten laten zien, toch gebruiken wij ze iedere dag.

  In de winter hebben onze voeten aandacht en zorg nodig, soms intensiever dan in de zomer. Zij moeten beschermd worden tegen de kou van buiten, maar ook tegen knellend schoeisel. Door onjuist schoeisel te dragen, zorg je ervoor dat je voeten onnodig veel pijnlijke drukpunten krijgen, veel eelt, likdoorns en in veel gevallen gewrichtsaandoeningen en ingroeiende nagels. Daarom is het goed om regelmatig naar de pedicure te gaan voor een voetbehandeling.
  Na een zorgvuldige voetbehandeling wordt, indien nodig en in overleg met jou, een nagelbeugel geplaatst, een nagelbouw met gel gemaakt, een antidrukmiddel geplakt of soms een orthesis aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een lekkere massage met een goede verwarmende crème of kruidenolie.
  Veel klanten laten zich verwennen door een kruidvoetbeenbad, gevolgd door een behandeling met hammamproducten (moddermasker, massage met kruidenolie en crème enzovoort).
  Laat ook jouw voeten feestvieren tijdens de feestdagen en ga gezond het nieuwe jaar in!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply