Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid je leeftijd niet verraden
  Rate this post

  Wil jij niet dat je huid je leeftijd verraadt? Er zijn diverse factoren die invloed hebben op het verouderingsproces en voor een deel heb je dat zelf in de hand. Wist je dat 80 procent wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld roken, zonlicht, ongezonde voeding, weersomstandigheden, stress en een tekort aan slapen? Daar kun je zelf iets aan doen, maar daarnaast zijn er ook manieren om het proces van huidveroudering te vertragen. Met een peeling!

  Chemische peelings hebben als doel de huid te vernieuwen en zijn zeer effectief voor huidverjonging. Een peeling maakt op een gecontroleerde manier schade aan de huid. Het middel lost als het ware de bovenste huidlaag op. Een peeling vermindert de oppervlakkige schade aan de huid en zorgt, na herstel, voor een meer egale huid. Peelings kunnen worden ingezet voor verschillende huidproblemen of gewoon als huidver­betering. Omdat een peeling zorgt voor het stimuleren van afschilfering, zullen bijvoorbeeld poriën minder snel verstoppen en zal acne verminderen. Ook kan de huid na een peeling het vocht beter vasthouden. Een peeling kan dus ook goed worden toe­gepast bij een droge huid. Wij maken gebruik van verschillende peelings. Afhankelijk van de huidindicatie wordt de juiste peelvloeistof gekozen voor een maximale effectiviteit en een snelle verbetering.

  Advies
  Wij geven je graag advies over hoe huidveroudering te vertragen is en hoe je jouw huid zo lang mogelijk jong kunt houden. Jouw huid­conditie is namelijk heel belangrijk in het behoud van een mooie, jonge huid. Wij hebben de juiste behandelmethoden voor huidverjonging en producten hiervoor en geven je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden. Neem contact op voor een gratis, geheel vrijblijvende consultafspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply