Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Laat je huid je leeftijd niet verraden
  Rate this post

  Ook al voel je jezelf misschien nog alsof je 20 bent, op de eerste lichamelijke mankementjes die het stijgen met de jaren met zich meebrengen na, toch wijst de kalender een heel andere leeftijd aan. Het vervelende is dat je dat ook meteen ziet als je in de spiegel kijkt. Want hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden en zijn de eerste rimpeltjes een feit.

  De eeuwige jeugd, wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezenlijken. Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar zijn uiteraard prachtige methodes voor: van injectables tot plastische chirurgie, de mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten geweldig. Toch zijn er veel vrouwen die niet in zich durven te laten snijden of prikken. Speciaal voor hun is er daarom goed nieuws: er is namelijk een goed alternatief voor diverse chirurgische ingrepen.

  Volledig veilig
  Plastische chirurgie is tegenwoordig niet meer nodig, want nu is er DAS oftewel Dermo Ablation Surgery: een revolutionaire en nieuwe methode voor medische en cosmetische behandelingen. Waar voorheen nog een chirurgische ingreep nodig was, is er nu een apparaat dat jou volledig veilig kan helpen aan hetzelfde resultaat. Hangende oogleden zijn verleden tijd, rimpels verdwijnen en je hals, wenkbrauwen en mondhoeken worden gelift. Maar een DAS-behandeling kun je ook inzetten bij bij actieve acne, de verwijdering van tatoeages of huidoneffenheden zoals striae of ouderdomswratten. De probleemzones kunnen met een hoge precisie behandeld worden. DAS is een volledig veilige methode en is geschikt voor ieder huidtype.

  Werking
  DAS behandelt alleen het huidoppervlak, zonder scalpels of hechtingen. Het apparaat maakt geen contact met je huid, maar zorgt er wel voor dat huidvezels direct samentrekken. Dit heeft een liftend effect. Door een behandeling met de DAS kunnen probleemzones met veel precisie worden behandeld. Zo’n behandeling is over het algemeen goed te verdragen, alhoewel in enkele gevallen wel een lokale verdoving wordt aangeraden. Vanaf nu is plastische chirurgie niet meer onze enige kans op een jongere look!

  DAS is een alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals:
  – ooglidcorrectie
  – rimpels
  – verwijdering overtollig huid
  – lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
  – vermindering van lijntjes rondom de mond, kraaienpootjes, neus-lippenplooi
  – behandeling van actieve acne
  – verwijdering van tatoeages
  – verwijdering van huidoneffenheden als fibromen, angiomen, pigmentvlekken, ouderdomswratten, striae enzovoort.

  Alle aandacht voor jou
  Dokter André: ‘Lange tijd geleden, toen ik als co-assistent in een Academisch Ziekenhuis op de afdeling Plastische Chirurgie werkte, ben ik dit vak steeds leuker gaan vinden. Het viel me op dat mensen zó enorm blij kunnen worden van een verbetering aan het uiterlijk. Ik vind het fijn als ik hieraan een bijdrage kan leveren. Nu werk ik als cosmetisch arts in mijn eigen praktijk in Almere, en daarnaast werk ik ook geregeld in beautysalons op afspraak. Wat ik belangrijk voor mijn klanten vind, is dat ik alleen maar dít doe. Ik heb er geen nevenfuncties naast. Alle aandacht is dus voor jou.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply