Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Laat je huid smullen van de juiste producten!’
  Rate this post

  De huid is de laag die ons lichaam omhult. Maar het is veel meer dan dat! Je huid laat zien in hoeverre jij gezond bent en voor jezelf zorgt. En dat is niet altijd makkelijk, want hóé zorg je er nu voor dat je huid ­jeugdig en vitaal blijft?

  Al jaren is de huid mijn grote passie. Ik ben letterlijk en figuurlijk dag en nacht bezig met dit orgaan. En ik raak nooit uitgeleerd, zó complex zijn de processen die met de huid te maken hebben. Dit najaar heb ik veel tijd en energie gestoken in het uitbreiden van mijn kennis over de huid. Ik heb   andere een opleiding ­Dermatologie gevolgd, die zich voornamelijk toespitst op huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea en het ­herkennen van (kwaadaardige) huidafwijkingen. Deze opleiding zorgt ervoor dat ik de probleemhuid veel beter kan diagnosticeren en gerichter kan aanpakken met de juiste producten. Ook kan ik huidveranderingen die misschien kwaadaardig zijn tijdig herkennen en de klant door­verwijzen naar de huisarts.

  Door alle nieuwe kennis die ik over de huid heb opgedaan, kwam ik tot de conclusie dat het tijd werd om het huidige assortiment huidverzorgingsproducten in de salon uit te breiden. Ik wil namelijk voor ieder huidtype en -probleem een passende behandeling kunnen bieden. Inmiddels heb ik de keuze gemaakt voor een lijn met ‘dermato-cosmetica’: Clephar. Deze lijn gaat een stap verder dan enkel hydrateren en verzorgen. De producten bevatten een maximale dosis aan actieve werkstoffen die dieper in de huid terechtkomen. De huidcellen worden gereactiveerd en belangrijke tekorten worden aangevuld. Je kunt je vast voorstellen dat je huid daarvan zal smullen!

  Als cliënten bij mij in de behandelstoel plaatsnemen, hebben ze een bepaalde wens en een verwachting. Ik wil daaraan tegemoetkomen en er met mijn behandelingen en producten voor zorgen dat ze na een behandeling verrast zijn als ze in de spiegel kijken. Dat ze direct al een verbetering van hun huid zien en daar een vrolijke kriebel van in hun buik krijgen. Dat ze hardop kunnen zeggen: ‘Wat zie ik er weer fris uit!’ En dat ze tevreden weer naar huis gaan met goede adviezen en tips voor de huidverzorging thuis. Als ik dit na een behandeling bereikt heb, dan heb ik mijn werk goed gedaan en dat voelt geweldig!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply