Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je huid weer stralen!

  Zucht, dacht je dat je er eindelijk van af was… Acne is (helaas!) niet alleen maar een puberkwaaltje. De huidaandoening komt ook bij volwassenen voor. Je herkent acne aan een vette huid met pukkeltjes, puistjes en comedonen (mee-eters). De belangrijkste oorzaak: talgklieren die overmatig huidolie produceren. Je poriën raken hierdoor verstopt, met vervelende oneffenheden en een glimmende huid tot gevolg. Wil jij je stralende huid weer laten terugkeren? Aan de slag!

  1. Healthy life
  De zorg voor een mooie en gezonde huid begint toch echt van binnenuit. Zorg er daarom voor dat je gezond eet en per dag twee liter water drinkt. Je huid kan namelijk vetter worden als je te weinig vocht binnenkrijgt. Heb je jezelf voorgenomen om nooit meer chocolade te eten om puistjes te voorkomen? De melk en suiker in deze lekkernij kunnen inderdaad invloed hebben op je huid. Maar een blokje 80% (of hoger) pure chocolade kan heus geen kwaad. Bewegen houdt niet alleen je figuur maar óók je huid in shape. Door actief te zijn gaan je poriën openstaan, waardoor je beter afvalstoffen kunt afvoeren. En vergeet tot slot je schoonheidsslaapje niet.

  2. Clean up
  ‘s Ochtends en ‘s avonds je gezicht schoonmaken met warm water en een (milde) reiniging is de sleutel tot een mooie huid. Kies wel de producten die geschikt zijn voor jouw huiddtype. Je denkt misschien dat je je vette huid te lijf moet gaan met agressieve middelen, maar die brengen alleen maar meer schade aan. Vergeet ook geen dag- en nachtcrème te gebruiken. Wees niet bang: met het juiste middel gaan je huidporiën echt niet meer verstoppen. Twijfel je je over welke huidverzorging het meest geschikt is voor jou? Laat je dan adviseren door de schoonheidsspecialist.

  3. Treat your skin
  Misschien heb je de neiging om zelf aan je huid te krabben en je pukkeltjes en puistjes uit te knijpen. Niet doen hoor: hiermee vergroot je de kans op ontstekingen. De schoonheidsspecialist kan je oneffenheden professioneel weghalen. Terwijl jij relaxt achteruit hangt in de behandelstoel, wordt je huid eerst heerlijk gereinigd. Daarna worden je oneffenheden aangepakt. Afsluitend krijg je een peeling en een masker. De peeling zet je poriën van je huid open, waardoor de werkzame stoffen van het masker tot diep in je huid doordringen. Alle producten die tijdens de worden gebruikt, zijn erop gericht om de olieproductie van je huid te normaliseren. Je huid zal er na afloop frisser en matter uitzien en minder ontstekingen en oneffenheden vertonen. Hallo perzikhuidje!

  Behandelingen tegen acne kunnen (deels) worden vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de verzekeraar en het gekozen pakket.

  Beauty Salon Alice Grace
  In de beautysalon van schoonheidsspecialist Alice wordt jouw huid onder handen genomen met de meest hoogwaardige producten en een behandelplan dat is afgestemd op jouw huidbehoeften. Vergeet even de wereld om je heen en kom helemaal tot rust. Na de behandeling stap je weer fris, stralend en uitgerust naar buiten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply