fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat je huid weer stralen!

  De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het lichaam. Je huid is een visitekaartje en weerspiegelt vaak ook hoe je je voelt. Daarom is het ook zo jammer dat veel mensen niet blij zijn met hoe hun huid eruitziet. Veel mensen kampen met huidaandoeningen, zoals acne, acnelittekens, ongewenste haartjes, een grove huidstructuur, ouderdomsvlekken of storende vaatjes. Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat je minder lekker in je vel zit en kunnen gepaard gaan met schaamte. De huidtherapeut biedt verschillende behandelmogelijkheden die ervoor kunnen zorgen dat je huid er weer stralend uitziet!

  Er zijn verschillende redenen waardoor een huid er dof en niet egaal uit kan zien. Veel van deze factoren zijn extern. Denk hierbij aan te veel UV-straling, uitlaatgassen, roken, voedingspatroon, alcohol en verkeerde huidverzorgingsproducten. Maar ook interne factoren kunnen een rol spelen, zoals hormonen, aanleg en stress. Omdat de oorzaken zowel van binnen als van buiten komen, is het van belang om het probleem bij de kern aan te pakken. MediPraxis is uniek in zijn aanpak wat dat betreft. De huid wordt zowel van binnen (met behulp van voedingsadvies en supplementen) als van buitenaf door ons behandeld.

  Medische peeling
  Een peeling kan een uitkomst bieden als de huid er dof en niet egaal uitziet. Maar ook voor mensen met acne, acnelittekens, een grove huidstructuur, vlekjes en fijne lijntjes kan een peeling een doeltreffende oplossing zijn. Tijdens een peeling wordt door middel van een hoogwaardige cocktail aan werkzame bestanddelen de bovenste laag huidcellen verwijderd en corrigerende ingrediënten in de huid gebracht. Wat overblijft na een peeling is een huid die er gezonder en stralender uitziet.

  Lasertherapie
  Door ontsierende pimentvlekken, zoals ouderdomsvlekken en rode vaatjes bij bijvoorbeeld couperose, kan de huid onrustig ogen. Maar ook donkere of rode vlekjes na acne kunnen worden behandeld met behulp van lasertherapie. De melanine in de pigmentvlek of de rode kleurstof hemoglobine in het bloedvaatje absorbeert het laserlicht en wordt verwarmd. De overblijfselen worden vervolgens door het immuunsysteem van het lichaam opgeruimd. De huid oogt na deze behandeling dus meer egaal en rus­tiger. Lasertherapie is ook een goede behandelmethode als je kijkt naar definitief ontharen en het verbeteren van de huidstructuur. De huidstructuur kan onregel­matig zijn door bijvoorbeeld acnelittekens, fijne lijntjes en grove poriën. Met behulp van de Erbium Yag laser kan de huidstructuur sterk verbeterd worden en verfijnen. Ook voor huidvernieuwing of huidverjonging is deze laser goed geschikt. De huid wordt gladder, gelift en fijne rimpeltjes worden verminderd.

  Image
  MediPraxis maakt gebruik van de professionele verzorgingslijn Image. Voor ieder huidprobleem heeft Image wel een oplossing. De producten zijn niet te vergelijken met producten die bij de drogist verkrijgbaar zijn, maar hebben de werkzame kracht hebben van een farmaceutisch product gecombineerd met de prettige eigenschappen van een cosmeticaproduct.

  Jane Iredale
  De producten van Jane Iredale zijn een 100% natuurlijke camouflage, foundation, zonbescherming en make-up inéén. Jane Iredale maakt geen gebruik van vulmiddelen zoals talk. Ook is het vrij van parabenen en irriterende stoffen. Voor ieder huidtype heeft Jane Iredale een passend product. Jane Iredale is erg geliefd bij zowel de klanten als de werknemers van MediPraxis, of het nu gaat om eczeem, acne of de 40+-huid.

  Speciale herfstaanbieding
  Drie laserbehandelingen voor de prijs van twee (de derde behandeling gratis). Je hebt de keuze uit de ontharings­laser, pigmentlaser, rode-vaatlaser en de Erbium Yaglaser.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply