Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Laat jouw ideale sieraad vormgeven

  In je leven zijn er allerlei gebeurtenissen; zowel leuke als minder leuke of zelfs verdrietige. Het is een goed gebruik om een sieraad te dragen dat je doet denken aan een bepaalde gebeurtenis of een bepaalde persoon.

  Edelsmid Tineke Hessels maakt graag een sieraad dat uniek is en geheel aan jouw wensen voldoet. Dat begint al bij het ontwerp. Bij haar kun je als klant een grote rol spelen. Heb jij jouw nieuwe sieraad al helemaal uitgewerkt? Dan denkt Tineke graag mee over de technische mogelijkheden en past deze waar nodig aan, maar verder mag jij bepalen.

  Heb je nog geen idee, maar heb je wel een aanleiding voor een mooi sieraad, dan kun je ook met alleen jouw gevoel naar Tineke toe. In een gesprek worden aan de hand van enkele vragen jouw wensen besproken en toont zij voorbeelden uit haar collectie. Zo stellen jullie samen vast wat de stijl en uitstraling van jouw sieraad wordt. Aan de hand van deze informatie maakt Tineke een aantal schetsen die met jou besproken worden om tot een keuze te komen.

  Het maken van een sieraad neemt enige tijd in beslag.
  De basis moet gesmeed en samengesteld worden, ­eventuele gravures moeten worden gemaakt, edelstenen moeten worden gezet, en uiteraard moet het sieraad perfect worden afgewerkt.

  Bij UNI10 Edelsmid wordt gewerkt met zowel nieuw als oud goud van bestaande sieraden. Het is natuurlijk erg bijzonder dat een sieraad wordt gemaakt van een erfstuk of een sieraad dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Het oude goud wordt hiervoor zorgvuldig gereinigd en omgesmolten tot stukje basismateriaal. Hiervan wordt het nieuwe sieraad gemaakt. En daarna kan het grote genieten beginnen: een sieraad geheel gemaakt naar jouw idee en wensen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply